Акційні пропозиції Vodafone

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
После перевода на данный тариф Вы его оплатили?
нет конечно ))

но мне скоро пополнять этот номер для продления его действия, думаю может позволить ватафону скушать дневную абонку?

Merida

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
Місто
Львов
Прийшло от таке смс:
Маєте SIM-карту Vodafone яка давно не використовувалась? Назвіть нам її номер телефону і отримайте на ній 3 місяці зв'язку лише по 1 копійці на місяць. Для цього напишіть SMS на 3575 і в тексті вкажіть номер, який хочете відновити. Детальні умови акції: www.vodafone.ua/myoldsim

Відправив номер яким не користувався рік який нещодавно перевів з контракту на передплату в унлім. Як гадаєте шось буде? Поки тихо

Місто
Київ
Телефон
Samsung M12 (Life, Lyca)
Прийшло от таке смс:
Маєте SIM-карту Vodafone яка давно не використовувалась? Назвіть нам її номер телефону і отримайте на ній 3 місяці зв'язку лише по 1 копійці на місяць. Для цього напишіть SMS на 3575 і в тексті вкажіть номер, який хочете відновити. Детальні умови акції: www.vodafone.ua/myoldsim

Відправив номер яким не користувався рік який нещодавно перевів з контракту на передплату в унлім. Як гадаєте шось буде? Поки тихо
Мені відповідь прийшла через годину

Місто
Киев
Это у олдов такая фишка - ею они пытаются объяснить, почему вам предлагают то ли выгодное, то ли не очень выгодное предложение. Обычно используют, когда что-то невозможно объяснить логически.

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl

Валентин Д

Активний користувач
Місто
Одеська обл.
Телефон
POCO X3

Merida

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
Є РБА. З анлім не перейти, тільки з лінійки тарифів іксес.

https://red-forum.com/threads/Тарифи-передплати-«4g-smart»-для-спецпропозиції.32206/
ссилка в мене по кліку не працює, не знаю як у вас, можете скопіювати і перейти по ссилці.

Валентин Д

Активний користувач
Місто
Одеська обл.
Телефон
POCO X3
Є РБА. З анлім не перейти тільки з лінійки тарифів іксес.

https://red-forum.com/threads/Тарифи-передплати-«4g-smart»-для-спецпропозиції.32206/
Є хто на голодному unlim на базових отримував спецпропозицію для переходу на цей тариф?

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Alik iv, Что так все на этот год настроены? Дешевле ждать бонусы, да не каждый месяц но в течении года будет дешевле:)

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
У меня пропозиции приходят только на 2 новых номера, лайт не в счет. Основной мой номер год не пополнялся, я летом юзал халявные 5 гб + минуты (которые каждые 5 дней давали, акцию постили тут на форуме) - и с тех пор голяк полный на номере, вообще ничего не предлагают :( будто карму испортил, теперь непонятно когда ждать и чего.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
с тех пор голяк полный на номере, вообще ничего не предлагают... будто карму испортил, теперь непонятно когда ждать и чего.
Водафонівці зрозуміли, що ти за один - злостний шаровік. Далі буде жодних пропозицій, плати нарешті свої гроші... Мені так само зробили. :LOL:

Зверху