400 на врагов жаль нет в тарифе услуги Двойные минуты )А сколько минут на врагов в месяц там дают?В тарифе Vodafone
SuperNet Unlim сегодня 19.01 по акции успешно включил Рік без абонплат за 390 грн 32грн 50 коп в месяц топ )
А на фото вылитый ХабенскийТоді би послуга називалась ДРБА - два роки без абонплати)))хто точно скаже: в такому випадку підключений РБА продовжується ще на рік?Пропонують РБА за 1180 грн при вже підключеному РБА за 1180 грн.
"Чотири роки, с*ка, без к*бз*на" ©
Переглянути вкладення 52675
Не варто погоджуватися бо у 4g smart xs+ слабке наповнення. Треба перейти на SuperNet Unlim і тоді можливо запропонують РБА. І саме той факт, що був Лайт не аби як посприяє, бо з нього зганяють. Оператор каже нема - правильно, нема, бо з'явитися після переходу на SuperNet Unlim. У мене принаймні так і було. Навіть якщо РБА не одразу з'явитися - все одно його треба чекати на тарифі з нормальним наповненням.Мій тариф Водафон Лайт. Оператор зателефонував запропонував перейти в 4g smart xs+ за 95 грн міс в який входить 4 гб , 200хв по Україні та безлім в водафон.Поповніть на 95 грн після смс про зміну тарифу. Підскажіть варто? Чи краще перейти на інший тариф унлім і чекати Рба. Щось вони зганяють мабуть всіх з лайта??? В програмі нема пропозиції , питаю є в програмі пропозиція а опепатор каже нема
Не варто погоджуватися бо у 4g smart xs+ слабке наповнення. Треба перейти на SuperNet Unlim і тоді можливо запропонують РБА. І саме той факт, що був Лайт не аби як посприяє, бо з нього зганяють. Оператор каже нема - правильно, нема, бо з'явитися після переходу на SuperNet Unlim. У мене принаймні так і було. Навіть якщо РБА не одразу з'явитися - все одно його треба чекати на тарифі з нормальним наповненням.Мій тариф Водафон Лайт. Оператор зателефонував запропонував перейти в 4g smart xs+ за 95 грн міс в який входить 4 гб , 200хв по Україні та безлім в водафон.Поповніть на 95 грн після смс про зміну тарифу. Підскажіть варто? Чи краще перейти на інший тариф унлім і чекати Рба. Щось вони зганяють мабуть всіх з лайта??? В програмі нема пропозиції , питаю є в програмі пропозиція а опепатор каже нема
У меня Год за 390 втарифе SuperNet Unlim давали 5 мес в подряд по 2 раза в месяц когда узнал что год дорожает сразу подключил 19.01 в 20:00 был последный день Акции номер был голодный с 2020 года видел только 5 грн раз в 10 месНе варто погоджуватися бо у 4g smart xs+ слабке наповнення. Треба перейти на SuperNet Unlim і тоді можливо запропонують РБА. І саме той факт, що був Лайт не аби як посприяє, бо з нього зганяють. Оператор каже нема - правильно, нема, бо з'явитися після переходу на SuperNet Unlim. У мене принаймні так і було. Навіть якщо РБА не одразу з'явитися - все одно його треба чекати на тарифі з нормальним наповненням.Мій тариф Водафон Лайт. Оператор зателефонував запропонував перейти в 4g smart xs+ за 95 грн міс в який входить 4 гб , 200хв по Україні та безлім в водафон.Поповніть на 95 грн після смс про зміну тарифу. Підскажіть варто? Чи краще перейти на інший тариф унлім і чекати Рба. Щось вони зганяють мабуть всіх з лайта??? В програмі нема пропозиції , питаю є в програмі пропозиція а опепатор каже нема
Неужели Бурун вернулся?У меня Год за 390 втарифе SuperNet Unlim давали 5 мес в подряд по 2 раза в месяц когда узнал что год дорожает сразу подключил 19.01 в 20:00 был последный день Акции номер был голодный с 2020 года видел только 5 грн раз в 10 мес
Ходила колись чутка, що на додаткових номерах частину спецпропозмцій не видноА таке питання по акціям та додатку мій водафон... Якщо добавити декілька номерів в "мої номери" чи не спричине це зменшинню можливих цікавих пропозицій, акцій в подальшому?
Поки що виходжу повністю з додатку і заходжу з інших номерів окремо, не підвязуючи їх до "моїх номерів" з надією на більше пропозицій.
В нових версіях мобільного додатку,видно спецпропозициї на всіх номерах.Ходила колись чутка, що на додаткових номерах частину спецпропозмцій не видноА таке питання по акціям та додатку мій водафон... Якщо добавити декілька номерів в "мої номери" чи не спричине це зменшинню можливих цікавих пропозицій, акцій в подальшому?
Поки що виходжу повністю з додатку і заходжу з інших номерів окремо, не підвязуючи їх до "моїх номерів" з надією на більше пропозицій.
У мене в додатку одночасно підв'язано 8 номерів, на всі регулярно приходять якісь пропозиції.А таке питання по акціям та додатку мій водафон... Якщо добавити декілька номерів в "мої номери" чи не спричине це зменшинню можливих цікавих пропозицій, акцій в подальшому?
Таке підтвердження або спростування і хотів почути, дякую. Тепер життя стане трішечки легше )Тому, думаю, Ваші побоювання безпідставні.
до 25.12 буде діяти пакет. далі треба поповнювати, оск термін дії РБА на той момент вже закінчитьсяТут светит тринадцатый?
Дней 5В загальному, скільки часу дають по спецпропозиціям, щоби підключити РБА?