Дадим 720 грн на допсчет за пополнение на 360 грн, но через 20 дней сгорят. Актуально до 23 квітня.
та мне щас не надо, у меня на джойсе есть ))monsterrr, а что, получение ГБА не является конечной целью?
Будь-який Joice та перейти на SuperNet Unlim.Який краще купити новий тарифний план щоб покласти на полку і чекати Рба?
Зразу перейти чи покористуватись місяць джойсом. Бо на джойсі зразу буде оплачений пакет зразу. Шкода добру пропадати)))Будь-який Joice та перейти на SuperNet Unlim.Який краще купити новий тарифний план щоб покласти на полку і чекати Рба?
Можете покористуватись звичайно.Зразу перейти чи покористуватись місяць джойсом. Бо на джойсі зразу буде оплачений пакет зразу. Шкода добру пропадати)))
Купить Джойс без оплаченного месяца, тот который 50грн.Зразу перейти чи покористуватись місяць джойсом. Бо на джойсі зразу буде оплачений пакет зразу. Шкода добру пропадати)))Будь-який Joice та перейти на SuperNet Unlim.Який краще купити новий тарифний план щоб покласти на полку і чекати Рба?
Если вы про Joice Start Special, то нигде не видел такого в продаже.Купить Джойс без оплаченного месяца, тот который 50грн.
Треба чекати як у@Т626,але за 2310 грн.
Только угрожают что надо пополнится на 65 грн. А я точно не буду пополнятьmrfrimen, перейти из дешёвого тарифа в более дорогие всегда можно. Поэтому предложение может быть интересным.
Тогда через 1-3 месяца переведут на Joice Start (180 грн)Только угрожают что надо пополнится на 65 грн. А я точно не буду пополнять