Дякую. Ви б який обрали, за 65 грн чи Джойс? Чи залишитись на тому що є? Платити без знижки не планую)IvaLen, Є тариф СуперНет старт 2019, яким Ви користуєтесь, і на якому можете й далі залишатися, або можете перейти на запропонований Вам тариф 4G Smart Light за 65 грн/міс, але якщо, прийнявши пропозицію, ви не сплатите місячну абонплату у зазначений термін, оператор переведе Вас на тариф Joice Start (180 грн/4 тижні).
Всё зависит от того, насколько долго ты готов ждать маны небесной: купить год за копейку или с кешбеком....сильно меньше уже не сильно стоит ждать ?!
З іншим номером теж спрацювало) Єдине що відрізнялось - не прийшло смс про необхідність відправки смс) але я відправив.... виявив там пропозицію РБА за 499 грн) Завтра спробую це провернути з іншим номером, бо зараз до нього немає доступу.
У мене теж таке було, але захотів кращого і тепер сижу без нічогоВ мене був такий. Начитавшись тут дописів, в останніх числах лютого перейшов на Анлім (лишив на базових). 9.03 отримав/скористався (за поповнення десяткою) місячним пакетом. 11.03 отримав пропозицію РБА за 360 грн, погодився натиснувши кнопку. Не виводячи десятки, в той же день поповнив на 360,- користуюсь.Дякую. Ви б який обрали, за 65 грн чи Джойс? Чи залишитись на тому що є
НіЯкщо є тариф на передоплаті 4g smart xs, на ньому зараз пропонується РБА, можливо якось замовити його — РБА, а потім перейти на контракт з тим же РБА?
активував, поповнив декілька разів на загальну суму 399. Автоматично не підключилось, перекидає на сторінку поповлення ніби грошей недостатньосергій, якщо мається на увазі рік, то немає різниці. Головне активувати пропозицію в застосунку.
на рухунку ше є копійки. Підтримка відповідає що Один платіж повинен бути на сумму 399). Вручну пдключили Ріксергій, рахунку повинно бути мінімум 399,01 ₴. Можливо, + 1 копійка. При натисканні кнопки "Хочу рік", з'явиться форма поповнення рахунку -- просто ігнорувати й чекати реакції системи.
А я казав не грайте з кусками поповнень так мені не вірили, ще дзідзьо писав що треба мати стальні яйці щоб так гратись, перший клієнт догрався.на рухунку ше є копійки. Підтримка відповідає що Один платіж повинен бути на сумму 399)сергій, рахунку повинно бути мінімум 399,01 ₴. Можливо, + 1 копійка. При натисканні кнопки "Хочу рік", з'явиться форма поповнення рахунку -- просто ігнорувати й чекати реакції системи.
Питання вирішено, рік підключений. Мені ж потрібно було з інших номерів поскидати гроші кудись). Шарпеї та Ізіпеї повідключали...А я казав не грайте з кусками поповнень так мені не вірили, ще дзідзьо писав що треба мати стальні яйці щоб так гратись, перший клієнт догрався.на рухунку ше є копійки. Підтримка відповідає що Один платіж повинен бути на сумму 399)сергій, рахунку повинно бути мінімум 399,01 ₴. Можливо, + 1 копійка. При натисканні кнопки "Хочу рік", з'явиться форма поповнення рахунку -- просто ігнорувати й чекати реакції системи.
воно ніби два дні вже не працює