Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Germany
на XS+ ГБА за 399 я так понимаю это нормально, сильно меньше уже не сильно стоит ждать ?!

Місто
Київ
Телефон
Nokia
IvaLen, У лінійці 4G Smart РБА не передбачений, лише за спецпропозицією, але згадок, що комусь пропонували його на 4G Smart Light - наче не було, сам тариф доволі новий: найновіший в цій лінійці. Інше - як пощастить.
Мені пропонували РБА на XS+ за 399 - скористалася.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
... виявив там пропозицію РБА за 499 грн) Завтра спробую це провернути з іншим номером, бо зараз до нього немає доступу.
З іншим номером теж спрацювало) Єдине що відрізнялось - не прийшло смс про необхідність відправки смс) але я відправив.

trempel

Заблокований
Місто
Киев
Интересно,а водафон сейчас хоть кому то ГБА присылал за бесплатно или 1 копейку

За все время пользования мобильной связью всего 1 раз мне прилетел в 2017 году на Red XS полная халява и то из за того,что я его 5 лет пополнял на 5ку в год и он лежал постоянно в холдере,а потом бац вставил и помоему месяца через 4 прилетело

Наверное это настальгия и уже нереально не то,что в Анлиме,а даже в XS в ноль попасть на ГБА?

Артем Тимко

Чекаю РБА
Місто
Короп
Телефон
Huawei p 40 lite
Дякую. Ви б який обрали, за 65 грн чи Джойс? Чи залишитись на тому що є
В мене був такий. Начитавшись тут дописів, в останніх числах лютого перейшов на Анлім (лишив на базових). 9.03 отримав/скористався (за поповнення десяткою) місячним пакетом. 11.03 отримав пропозицію РБА за 360 грн, погодився натиснувши кнопку. Не виводячи десятки, в той же день поповнив на 360,- користуюсь.
У мене теж таке було, але захотів кращого і тепер сижу без нічого

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Отправив бесплатное СМС на 6216 можно получить скидку 99% на оплату пакета услуг .

Тара

Заблокований
Місто
Одеса
Якщо є тариф на передоплаті 4g smart xs, на ньому зараз пропонується РБА, можливо якось замовити його — РБА, а потім перейти на контракт з тим же РБА?

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
сергій, якщо мається на увазі рік, то немає різниці. Головне активувати пропозицію в застосунку.
активував, поповнив декілька разів на загальну суму 399. Автоматично не підключилось, перекидає на сторінку поповлення ніби грошей недостатньо

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
сергій, рахунку повинно бути мінімум 399,01 ₴. Можливо, + 1 копійка. При натисканні кнопки "Хочу рік", з'явиться форма поповнення рахунку -- просто ігнорувати й чекати реакції системи.

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
сергій, рахунку повинно бути мінімум 399,01 ₴. Можливо, + 1 копійка. При натисканні кнопки "Хочу рік", з'явиться форма поповнення рахунку -- просто ігнорувати й чекати реакції системи.
на рухунку ше є копійки. Підтримка відповідає що Один платіж повинен бути на сумму 399). Вручну пдключили Рік

len_non

Заблокований
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
на рухунку ше є копійки. Підтримка відповідає що Один платіж повинен бути на сумму 399)
А я казав не грайте з кусками поповнень так мені не вірили, ще дзідзьо писав що треба мати стальні яйці щоб так гратись, перший клієнт догрався.

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
на рухунку ше є копійки. Підтримка відповідає що Один платіж повинен бути на сумму 399)
А я казав не грайте з кусками поповнень так мені не вірили, ще дзідзьо писав що треба мати стальні яйці щоб так гратись, перший клієнт догрався.
Питання вирішено, рік підключений. Мені ж потрібно було з інших номерів поскидати гроші кудись). Шарпеї та Ізіпеї повідключали...

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
А я казав не грайте з кусками поповнень так мені не вірили...
Я в поддержки спрашивал и мне сообщали, что достаточно иметь необходимой суммы на счету. Единственный момент я всё старался делать днём, но никак не ближе к вечеру.
По одному из предложений мне сообщили, что срок действия предложения (которое заканчивается сегодня) где-то до вечера (6-ти часов, вроде как).

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
А я казав не грайте з кусками поповнень так мені не вірили...
Я в поддержки спрашивал и мне сообщали, что достаточно иметь необходимой суммы на счету. Единственный момент я всё старался делать днём, но никак не ближе к вечеру.
По одному из предложений мне сообщили, что срок действия предложения (которое заканчивается сегодня) где-то до вечера (6-ти часов, вроде как).
у меня предложение завтра заканчивается, поэтому наученный акциями решил сегодня

Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770
Вчера на полочные симки 4G Smart XS, 4G Smart XS+ и Device M через приложение пришли ГБА по 399 грн. На симках 4G Smart этому предшествовали 20% и затем 30% скидки за пополнение на X грн - отказывался. На симку Device M за последние полгода вообще никаких предложений не было.

Зверху