Згідно інформації на офсайті акція триває:Акция ютуб на 2 месяца уже закончилась?
Джерело: https://www.vodafone.ua/youtubeПеріод проведення акції: з 27.03.2023 до 31.12.2023.
Можна, тільки заздалегідь налаштувати шлях виводу, щоб грошей на рахунку через 30 секунд не було.можно поповнити, зразу вивести?
Так воно всерівно всі гроші не з"їсть в разі якщо не вспіє вивести швиденько, максимум денну абонку.Можна, тільки заздалегідь налаштувати шлях виводу, щоб грошей на рахунку через 30 секунд не було.можно поповнити, зразу вивести?
Вірно, але навіщо оплачувати непотрібну денну абонку живими грошима, коли все одно виводити.Так воно всерівно всі гроші не з"їсть в разі якщо не вспіє вивести швиденько, максимум денну абонку.
Підкажіть, який зараз існує класний шлях виводу?Вірно, але навіщо оплачувати непотрібну денну абонку живими грошима, коли все одно виводити.Так воно всерівно всі гроші не з"їсть в разі якщо не вспіє вивести швиденько, максимум денну абонку.
шлях виводу?
Підкажіть, який зараз існує класний шлях виводу?Вірно, але навіщо оплачувати непотрібну денну абонку живими грошима, коли все одно виводити.Так воно всерівно всі гроші не з"їсть в разі якщо не вспіє вивести швиденько, максимум денну абонку.
По кроково
Не зареєстровані, йдуть лісом?Підкажіть, який зараз існує класний шлях виводу?Вірно, але навіщо оплачувати непотрібну денну абонку живими грошима, коли все одно виводити.Так воно всерівно всі гроші не з"їсть в разі якщо не вспіє вивести швиденько, максимум денну абонку.
По кроковоПереказ з картки на картку Віза / Мастеркард✔️онлайн через Easypay.ua — онлайн оплата послуг
Переказ з картки на картку Віза / Мастеркард - Миттєві онлайн платежі на EasyPay.ua 💳 Оплата банківською картою Visa або Mastercard 💰 Без комісії картою EasyPay ● Просто ● Зручно ● 100% безпечно ● Програма лояльності та акції для зареєстрованих користувачів...easypay.ua
Не сміши я виводив без питань, причому не раз, ніякої реєстрації.Не зареєстровані, йдуть лісом?Підкажіть, який зараз існує класний шлях виводу?Вірно, але навіщо оплачувати непотрібну денну абонку живими грошима, коли все одно виводити.Так воно всерівно всі гроші не з"їсть в разі якщо не вспіє вивести швиденько, максимум денну абонку.
По кроковоПереказ з картки на картку Віза / Мастеркард✔️онлайн через Easypay.ua — онлайн оплата послуг
Переказ з картки на картку Віза / Мастеркард - Миттєві онлайн платежі на EasyPay.ua 💳 Оплата банківською картою Visa або Mastercard 💰 Без комісії картою EasyPay ● Просто ● Зручно ● 100% безпечно ● Програма лояльності та акції для зареєстрованих користувачів...easypay.ua
А з чого воно повинно зїсти денну? Вона ж як і місячна за змовченням знімає вночі.Вірно, але навіщо оплачувати непотрібну денну абонку живими грошима, коли все одно виводити.Так воно всерівно всі гроші не з"їсть в разі якщо не вспіє вивести швиденько, максимум денну абонку.
Та ну... скільки описано, і мій власний досвід. Хвилина-дві, денна пішла, через 3-5 хв. місячна, ага це вам не КС.А з чого воно повинно зїсти денну? Вона ж як і місячна за змовченням знімає вночі.
трандєц виводило ж пробуй на другу карту.nikolaevich, не дає вивести зараза!!!
трандєц виводило ж пробуй на другу карту.nikolaevich, не дає вивести зараза!!!
Post automatically merged:
Вибери бабло з мобільного, нащо ти вибираєш карту, ти гроші з мобільного виводиш, а не з карти.baha, допоможіть вивести.
Чому застосунок питає дві карти?
Я виводу з телефона, чому вона дві карти вимагає.
Робив одну пише вони співпадають, поставив дві різних людей пише тех.помилка. Що за маячня.
Мені в лютому за 360 було, але як на зараз то норм, також взяв би.Super net turbo
Ясно-понятно, в мене протилежний до вашого досвід .Та ну... скільки описано, і мій власний досвід. Хвилина-дві, денна пішла, через 3-5 хв. місячна, ага це вам не КС.А з чого воно повинно зїсти денну? Вона ж як і місячна за змовченням знімає вночі.