Знижка буде одразу, а пакет треба буде через котиківЕсли не оплачена абонка, то скидка ночью автоматом подключится, или как выше писали через котов?RMS, *** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Знижка буде одразу, а пакет треба буде через котиківЕсли не оплачена абонка, то скидка ночью автоматом подключится, или как выше писали через котов?RMS, *** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Оператори Водафон ви Найкращі. Запропонували пропозицію по тарифу SMART XL за 360 грн на рік))))). Це просто супер пропозиція))))). Мені пощастило))))) Тепер до 4 листопада 2024 я користуюсь тарифом без оплат. Заплативши трохи більше одного місяця тарифу)))) Ще раз дякую)))). Пропозиція із самих топових які можуть бути)))
Ночью пакет услуг начислился без обращения в поддержку.Знижка буде одразу, а пакет треба буде через котиківЕсли не оплачена абонка, то скидка ночью автоматом подключится, или как выше писали через котов?RMS, *** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Гарно. Значить пофіксили вже.Ночью пакет услуг начислился без обращения в поддержку.Знижка буде одразу, а пакет треба буде через котиківЕсли не оплачена абонка, то скидка ночью автоматом подключится, или как выше писали через котов?RMS, *** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Мда, пару звонков, прослушивание кучи рекламы (но без подачи заявления на переход) - уже неделя прошла - никаких предложений.RMS, *** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Потрібно було спочатку тиснути "хочу рік без абонплат", а потім поповнювати...В додатку висить РБА за 399 і активувати її не дає, гроші закинув тисну хочу рік без абонплат і все сидить на місці підтримка триндить жди 24 години, але ж абонка то там не сплачена хто що думає я думаю вивести бабло.
Влип очкарикПотрібно було спочатку тиснути "хочу рік без абонплат", а потім поповнювати...В додатку висить РБА за 399 і активувати її не дає, гроші закинув тисну хочу рік без абонплат і все сидить на місці підтримка триндить жди 24 години, але ж абонка то там не сплачена хто що думає я думаю вивести бабло.
да тиснув я його і потім поповнював через їх додаток безкомісії.Влип очкарикПотрібно було спочатку тиснути "хочу рік без абонплат", а потім поповнювати...В додатку висить РБА за 399 і активувати її не дає, гроші закинув тисну хочу рік без абонплат і все сидить на місці підтримка триндить жди 24 години, але ж абонка то там не сплачена хто що думає я думаю вивести бабло.
Якщо немає інших умов, то так.В приложении Мой ВФ предлагают получить 100 бонусных грн. до 09 числа и 250 до 30. Просто нажать кнопочку "Получить".