Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Харків
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
От взяв joice start (в цитрусі за 25, той, що продавали як SN Start). І як його правильно готувати/маринувати? Чи зразу мнп на ліф. Там для перебіжчиків ще до НР ніби цікаві пропозиції.
Хитрий з місця в карєр, не вийде відправлять тебе в лайф аж бігом, по перше стартовий тільки що куплений не сплачено жодної абонки так що ти пролітаєш.

Місто
ZP
Надійшла пропозиція РБА на тариф Joice Start за 410 грн. По факту буде 11 місяців? Так як в правилах начебто кожні 28 днів йде оновлення пакету послуг. Як воно на практиці?

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Надійшла пропозиція РБА на тариф Joice Start за 410 грн. По факту буде 11 місяців? Так як в правилах начебто кожні 28 днів йде оновлення пакету послуг. Як воно на практиці?
Хто тобі сказав що 11 місяців?? Де ти таке вичув?? Я в себевираховував то виходить ще 13 абонка.

Місто
ZP
Хто тобі сказав що 11 місяців?? Де ти таке вичув?? Я в себевираховував то виходить ще 13 абонка.

Screenshot_2023-12-20-22-44-20-450_com.android.chrome-edit.jpg

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL

Переглянути вкладення 58628
Пакет підключається автоматом без всякого набору тиснеш хочу ГБА чекаєш "ми прийняли вашу заявку" платиш гроші і все чекаєш підключення ГБА

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
На голодающий джойс предлагают 180 грн на доп-счет за пополнение от 10 грн. На абонку хватит, но... было ж рба, але зникло :confused:

Місто
Харків
В МВФ так ничего и не восстановили по акциям, после полета КС.

Было три номера активируй скидку 99% в МВФ.

Сейчас пришло смс на смарт хл, отправь смс на 6216, получи 99% скидки. В МВФ по прежнему ничего нет, номер в МВФ подключен не основным.

SDA

Місто
Чернігів
Телефон
Samsung A52 (VF+KS)
В МВФ так ничего и не восстановили по акциям, после полета КС.

Было три номера активируй скидку 99% в МВФ.

Сейчас пришло смс на смарт хл, отправь смс на 6216, получи 99% скидки. В МВФ по прежнему ничего нет, номер в МВФ подключен не основным.
Уже начинают появлятся. На одном из номеров сегодня:

Вкладення

• Screenshot_20231221_162630_My Vodafone.jpg
    Screenshot_20231221_162630_My Vodafone.jpg
    391.6 КБ · Перегляди: 59

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Останнє редагування:

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Не почнуть, як сумки пандори, сипатись рекламні акції?
Ще й як почнуть! У вікно прилетить цілий контейнер з написом SPAM - допомога від США :)
Якщо серйозно, то:
1. Є тема Програма лояльності «Vodafone Bonus»: під спойлером в тій темі міститься підказка ;)
2. У Vodafone існує сторінка для перевірки коротких номерів: вводите 820 і побачите, що це за номер.
3. Можна просто загуглити: "Vodafone 5 820".
4. Відправка смс з цифрою 5 на номер 820 аналогічна підключення програми бонусів в додатку.
5. Ні, за весь час після підключення програми на фінансовий номер я отримав лише два спам-повідомлення: від Монобанку з рекламою таксі (давно) та інфи про відкриття нового великого ТРЦ (буквально сьогодні). Все.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Була пропозиція на джойс старт до всієї заворушки за 10 даєм 200 на додатковий рахунок, вспів поповнити і добитись свого тобто за додаткові гроші активував пакет, сьогодні ще раз нарахували 200 на додатковийрахунок і прийшла пропозиція РБА за дурні гроші 1580.

Місто
Киев
edriver, у меня сегодня все акции вернулись.

А вот вопрос такой. Часто ли случается ГБА на Supernet Start меньше чем за 540 грн? Думаю, соглашаться ли, или пока перебиться 99% то на одном номере, то на другом. :unsure:

Зверху