Вже ніяк, підвищили ціниА як його взяти за 25? Бачу в цитрусі такий за 100. Мені якраз треба найдешевший пакет водафону.От взяв joice start (в цитрусі за 25, той, що продавали як SN Start).
Вже ніяк, підвищили ціниА як його взяти за 25? Бачу в цитрусі такий за 100. Мені якраз треба найдешевший пакет водафону.От взяв joice start (в цитрусі за 25, той, що продавали як SN Start).
Хитрий з місця в карєр, не вийде відправлять тебе в лайф аж бігом, по перше стартовий тільки що куплений не сплачено жодної абонки так що ти пролітаєш.От взяв joice start (в цитрусі за 25, той, що продавали як SN Start). І як його правильно готувати/маринувати? Чи зразу мнп на ліф. Там для перебіжчиків ще до НР ніби цікаві пропозиції.
Хто тобі сказав що 11 місяців?? Де ти таке вичув?? Я в себевираховував то виходить ще 13 абонка.Надійшла пропозиція РБА на тариф Joice Start за 410 грн. По факту буде 11 місяців? Так як в правилах начебто кожні 28 днів йде оновлення пакету послуг. Як воно на практиці?
Пакет підключається автоматом без всякого набору тиснеш хочу ГБА чекаєш "ми прийняли вашу заявку" платиш гроші і все чекаєш підключення ГБАХто тобі сказав що 11 місяців?? Де ти таке вичув?? Я в себевираховував то виходить ще 13 абонка.Надійшла пропозиція РБА на тариф Joice Start за 410 грн. По факту буде 11 місяців? Так як в правилах начебто кожні 28 днів йде оновлення пакету послуг. Як воно на практиці?
Переглянути вкладення 58628
Просто чи платити 100 грн в міс чи 310 за рік )))cat, хіба умови девайса такі кошерні, як смарт хс?
Уже начинают появлятся. На одном из номеров сегодня:В МВФ так ничего и не восстановили по акциям, после полета КС.
Было три номера активируй скидку 99% в МВФ.
Сейчас пришло смс на смарт хл, отправь смс на 6216, получи 99% скидки. В МВФ по прежнему ничего нет, номер в МВФ подключен не основным.
От взяв joice start (в цитрусі за 25, той, що продавали як SN Start). І як його правильно готувати/маринувати?
Ще й як почнуть! У вікно прилетить цілий контейнер з написом SPAM - допомога від СШАНе почнуть, як сумки пандори, сипатись рекламні акції?