Вчора і сьогодні вдень на декількох номерах були акції, причому вигідні. Але сьогодні ввечері всі зникли, на всіх номерах!
Може завтра з'являться?
29 було включно??было несколько предложений до 29-12,планировал сегодня активировать
утром зашел и ничего нету,даже ютуб премиума
что случилось?
50% скидка на абонплату на 12 месяцев, по 180грн в месяц, пусть идут гуляют лесом с такими презентамиТак даже отложенных до 12.01 подарков нет. Вернут?
В пятницу бывает улетают спецпредложения, обычно в понедельник/вторник возвращают, если только не рба выгодное или другое вкусное. 10грн/99% возвращают.Та же фігня. Планіровал сьогодні подключіть за 10 грн на Місяць(((было несколько предложений до 29-12,планировал сегодня активировать
что случилось?
написано до 29-1229 було включно??было несколько предложений до 29-12,планировал сегодня активировать
что случилось?
Так треба звонити на 111 або на меседжер в фб писати там розберуться мені допомагали.Действительно, вчера пропали целый ряд предложений с будущей датой. Такое бывало и ранее под конец месяца и с началом нового снова появлялись.
Скриншоты надо делать!!!!Так треба звонити на 111 або на меседжер в фб писати там розберуться мені допомагали.Действительно, вчера пропали целый ряд предложений с будущей датой. Такое бывало и ранее под конец месяца и с началом нового снова появлялись.
5 грн и все...Питання: Активував картку, так як лишилося її активувати до 31.12.23, треба ще поповнити на 5 грн., щоб продовжити термін дії на рік, чи є якісь смачні пропозиції для голодуючого номера? Користуватися не буду, просто буде стояти на планшеті як на всяк випадок)
Повернулися, але не всі.Всі спец. пропозиції які зникли , вже знову повернулися
Активируйте, но не пополняйте - месяц всё равно есть. У меня в течение первой недели прилетел ГБА за ~500 грн. Я не взял, т.к решил просто для экспериментов понаблюдать за свежеактивированным номером.Питання: Активував картку, так як лишилося її активувати до 31.12.23, треба ще поповнити на 5 грн., щоб продовжити термін дії на рік, чи є якісь смачні пропозиції для голодуючого номера? Користуватися не буду, просто буде стояти на планшеті як на всяк випадок)