То чого? 3 роки тільки й сижу на Водафонівському РБА))Але тільки на рік, потім тре забрати .Мабуть проплачу і родичу віддам.
То чого? 3 роки тільки й сижу на Водафонівському РБА))Але тільки на рік, потім тре забрати .Мабуть проплачу і родичу віддам.
Так це ти, а то родич .То чого? 3 роки тільки й сижу на Водафонівському РБА))
Ні, на контракті при підписанні доп.угоди на 2 роки пропонують знижку 10-15 процентів.на контракті можна знижку на РБА отримати чи то фантастика ?
В мене таке було на новому номері, коли замовив РБА, а пакет на місяць раніше не підключався на цьому номері. На 111 сказали поповнити на суму, щоб підключився пакет на місяц, і тоді РБА запрацювало.У когось була ситуація, коли після отримання акційної пропозиції і поповнення РБА підключився, але рівно через 24 години прийшла СМС про технічні труднощі при підключенні і проханням зателефонувати на 111 для вирішення проблеми? При цьому в додатку РБА підключено, кошти списані. Є сенс телефонувати на 111?
Либо ГБА, либо более выгодный вариант - подписание ДУ в официальном представительстве (не у дилеров).на контракті можна знижку на РБА отримати чи то фантастика ?
А тех.поддержке либо некомпетентный спец попался, либо умышленно не захотел вручную подключатьВ мене таке було на новому номері, коли замовив РБА, а пакет на місяць раніше не підключався на цьому номері. На 111 сказали поповнити на суму, щоб підключився пакет на місяц, і тоді РБА запрацювало.
Вмовити не можливо то раз, то що ти натиснеш не цікаво вони не тлумачать що РБА тобі не треба.Якщо пропонують РБА дорого, і чекаєш дешевше, то як правильно: натиснути "не цікаво" або просто чекати коли стара пропозиція зникне і з'явиться нова? Нюанси: "не цікаво" можуть тлумачити як взагалі РБА не потрібен а він потрібен але дешевше. А якщо просто чекати нову пропозицію то багато часу уходить поки стара пропозиція зникне.
Чи реально умовити підтримку оператора перенести акційну пропозицію з одного номера на інший?
Ага, попроси ще й до іншого оператора, знижку перенести...перенести акційну пропозицію з одного номера на інший?
Мої вітання. А який тарифний план?Сьогодні скористався знижкою на АП 99℅, при поповненні на 10... Тільки все підключилось, к одразу в My VF з'явилась пропозиція "персональний рік з АП 210грн.(нажаль непотрібна на цьому номері) ...