Та що там думати? 2 місяці втратиш, а таку вигоду отримаєш.На анлим (со 100% знижкой до начала листопада) пришло гба за 460 грн. Вот думаю..
Скільки ти платив за -100%? 300? 400?
Вважай, 50-60 грн втратиш всього.
Та що там думати? 2 місяці втратиш, а таку вигоду отримаєш.На анлим (со 100% знижкой до начала листопада) пришло гба за 460 грн. Вот думаю..
Київська Русь відповідь неправільнаТак ти не кацап, а москаль (звиняй, може ти їнших кацапів відсіюеш)Демократія у 16ст на території України - Київська Русь, єдина жінка-княгиня КР - Леся Українка, на 50 грн зображено Симона Петлюру.Поделитесь правильным ответом![]()
Всьо просто!
Київська Русь відповідь неправільнаТак ти не кацап, а москаль (звиняй, може ти їнших кацапів відсіюеш)Демократія у 16ст на території України - Київська Русь, єдина жінка-княгиня КР - Леся Українка, на 50 грн зображено Симона Петлюру.Поделитесь правильным ответом![]()
Всьо просто!
новый редовский клоун?А єдина жінка-княгиня - Леся Українка, сподіваюся, правильна?
Тролять тебе шановний : 1. Запорізька січь 2 Ольга 3. Сам додумаеш )))))) .новый редовский клоун?А єдина жінка-княгиня - Леся Українка, сподіваюся, правильна?
а в чем тролинг? человек спросил ответы на вопросы а ему в ответ дали неправдивую информациюТролять тебе шановний : 1. Запорізька січь 2 Ольга 3. Сам додумаеш )))))) .новый редовский клоун?А єдина жінка-княгиня - Леся Українка, сподіваюся, правильна?
В тому, що має бути соромно не знати такі прості речі з історії України. Якщо аж настільки неосвічений - отримай по заслугах.а в чем тролинг?
Як Зорян і ШкірякЯк Еріх і Марія Ремарки.Ну не знаю. Вони ж були братами-близнюками. Їх навіть їхня мама не могла розрізнити.
З третім питанням можна і не вгадати. Михайло Грушевський на фіолетовій купюрі, а на рожевій був Віктор Ющенко.Тролять тебе шановний : 1. Запорізька січь 2 Ольга 3. Сам додумаеш )))))) .
Там є варіант відповіді Ющенко?З третім питанням можна і не вгадати. Михайло Грушевський на фіолетовій купюрі, а на рожевій був Віктор Ющенко.Тролять тебе шановний : 1. Запорізька січь 2 Ольга 3. Сам додумаеш )))))) .
Так поки я розмірковував як відповісти "Віктор Ющенко", вікторина закрилася, мовляв, час вичерпано.Там був варіант ввдплввді Ющенко?
Є таке, я перше питання проваландав і допобачення телебачення.Так поки я розмірковував як відповісти "Віктор Ющенко", вікторина закрилася, мовляв, час вичерпано.Там був варіант ввдплввді Ющенко?
ТарифДали 200 бонусів, жодних гб![]()
вікторина закрилася, мовляв, час вичерпано.
Там же бігунок часу зверху кожного питання!я перше питання проваландав
Є таке, я перше питання проваландав і допобачення телебачення.
там же наче можна влiво-вправо, як в сторicахЯ навпаки, чекав доки наступне питання вискочить.
немного потерял, нищебродские 200 бонусов пусть себе засунут поглубже или тому кто придумал этот конкурсТак поки я розмірковував як відповісти "Віктор Ющенко", вікторина закрилася, мовляв, час вичерпано.Там був варіант ввдплввді Ющенко?
Після першого питання зробив свайп вліво і вікторина закрилась.Є таке, я перше питання проваландав і допобачення телебачення.там же наче можна влiво-вправо, як в сторicахЯ навпаки, чекав доки наступне питання вискочить.
у застосунок ))У додаток чи смс?На анлим (со 100% знижкой до начала листопада) пришло гба за 460 грн...
Це звучить як анекдот, "тупі і ще тупіші"Так поки я розмірковував як відповісти "Віктор Ющенко", вікторина закрилася, мовляв, час вичерпано.
Минулого року було 32 ГБ і їх термін давно минув. Приблизно 330-335 днів тому їх списали, навіть якщо ти не використав жодного мегабайту.где прошлогодние 30 гб на номер?
на одни номера с безлимом начислили,на другие не начислилиМинулого року було 32 ГБ і їх термін давно минув. Приблизно 330-335 днів тому їх списали, навіть якщо ти не використав жодного мегабайту.где прошлогодние 30 гб на номер?
mrfrimen, питаннячко. У тебе минулого року був безлімітний тарифний план і тобі все одно нарахували 32 ГБ?