ТП Joice Start ...
Post automatically merged:
Думаю, вартує братиТП Joice Start ...
Таке приходило на номера моїх родичів за 450 гривень, на всіх номерах скористались такою пропозицією я би і за таку сумму взяв як пропонують тобі, так як в КС то явно дорожче по тарифу за рік який маю я, але зараз вони смокчуть лапу, бо сам сиджуна ВФ.ТП Joice Start ...
Post automatically merged:
Как получили такое предложение, кроме вставки в телефон ничего не делали?Сегодня пришло на номер который уже несколько лет лежит на полке, вставил в телефон и он ожил
Но после анлима за 300 грн в год предложение такое себе
Бесполезное предложение , самсунг интернет браузер плюс дополнение адгуард всё решает , ютуб без рекламы .Отримайте 2 місяці безкоштовного доступу до YouTube Premium і насолоджуйтесь переглядом відео без жодної реклами! Це час, коли ви можете зануритись у світ відео без перерв. Хутчіше підключайте! Деталі: *313# www.vodafone.ua/youtube1
И это на тарифе за 410 грн в месяц ?)На SuperNet Unlim второй раз предлагают ГБА за 460 грн. Но у меня до середины ноября за 399 грн. подключена 100 % скидка, потому не хочу брать. Или я не права?
Читал где то выше , типа вы заплатили за 12 месяцев 399 грв , а использовали 10 месяцев . Даже и так у вас просто немного удорожился условный месяц . Короче я бы взял ))))) . Тем более если номер в использовании и для себя .На SuperNet Unlim второй раз предлагают ГБА за 460 грн. Но у меня до середины ноября за 399 грн. подключена 100 % скидка, потому не хочу брать. Или я не права?
я посчитал, что выгоднее взять, чем рисковать в ожидании, предложат ли еще раз до конца срока скидки. Номер основной.На SuperNet Unlim второй раз предлагают ГБА за 460 грн. Но у меня до середины ноября за 399 грн. подключена 100 % скидка, потому не хочу брать. Или я не права?
З заблокованим екраном також працює?Бесполезное предложение , самсунг интернет браузер плюс дополнение адгуард всё решает , ютуб без рекламы .Отримайте 2 місяці безкоштовного доступу до YouTube Premium і насолоджуйтесь переглядом відео без жодної реклами! Це час, коли ви можете зануритись у світ відео без перерв. Хутчіше підключайте! Деталі: *313# www.vodafone.ua/youtube1
чи працює програвання відео без інтернету? бо в преміум таке є і зручно працюєБесполезное предложение , самсунг интернет браузер плюс дополнение адгуард всё решает , ютуб без рекламы .
Посыл был что без рекламы.чи працює програвання відео без інтернету? бо в преміум таке є і зручно працює
В этой ветке рба за 460 грв уже дорого а вы 100 грв в месяц ))) .Преміум коштує лише 100 грн/місяць. Навіщо ставити ці костилі...
Я привчив організм до одноразового харчування. Якраз зекономлених грошей вистачає на YT Family. Спочатку непритомнів від голоду, а потім втягнувся. Ще й зими зараз теплі - у сандалях переходжу, але вищезазначений Video Pass підключу!Сімейна підписка виходить близько 25грн. Важко, звичайно, але якось тримаюсь.
Так і єсть. То єсть нету.Полгода в приложении, что-то нигде я не вижу....