Додзвонився , спеціаліст дав конкретно зрозуміти що 365 + 410 ( абонплата нет унлим ) або повернення коштів і втрата пропозиції . Вибір за мною . (((((Дзвінок 111 розділ фінансових питань
Додзвонився , спеціаліст дав конкретно зрозуміти що 365 + 410 ( абонплата нет унлим ) або повернення коштів і втрата пропозиції . Вибір за мною . (((((Дзвінок 111 розділ фінансових питань
Вообще так было всегда. Первый пакет в тарифе нужно активировать. Либо абонплата, либо они вам могут подарить его. А уже после этого можно подключать ГБА. Но в своем спецпредложении они вводят пользователя в заблуждение, это факт. Надо сразу предупреждать про первую абонплату.Додзвонився , спеціаліст дав конкретно зрозуміти що 365 + 410 ( абонплата нет унлим ) або повернення коштів і втрата пропозиції . Вибір за мною . (((((
Ще раз дзвонив уточнював за цю абонплату , думав що вона додастся до терміну рба . А ніт , по суті хто не сходив з базових рба буде не 365 а в моєму випадку 775 грв . Добре , зламало мою радість , прийдеться платити , всерівно економія чимала .Додзвонився , спеціаліст дав конкретно зрозуміти що 365 + 410 ( абонплата нет унлим ) або повернення коштів і втрата пропозиції . Вибір за мною . (((((
1. Для отримання бонусу тре робити пряме поповнення, а не переказ коштівПитаннєчко, а з іншого номеру переводом можливо поповнити?
В когось був такий досвід. Нарахують на додатковий рахунок акцію?
Гроші з додатковогорахунку нікуди не перекажеш.В мій vodafone пропозиція, поповни на 10 грн., та получи 270 грн на додатковий рахунок.
Офіційна відповідь .Ще раз дзвонив уточнював за цю абонплату , думав що вона додастся до терміну рба . А ніт , по суті хто не сходив з базових рба буде не 365 а в моєму випадку 775 грв . Добре , зламало мою радість , прийдеться платити , всерівно економія чимала .
котик написав, що це не змінює дати нарахування пакетів, тобто 5 пакетів почнуть нараховуватись після закінчення поточного пакета.Якщо скористатись пропозицією, то ці пакети почнуть нараховуватись з 18.12 чи з моменту активації акції?
Скоріш відключиться знижка та включиться РБА. В мене такі пропозиції приходили пару раз на мою знижку і я шукав як правильно вчинити.Коханій пропонують РБА за 600 грн, хоча ще до лютого діє 100% знижка з минулого року, тобто втрачається 2 місяці. Хочу підключити, враховуючи ріст тарифів з грудня, але не знаю чи не будуть конфліктувати послуги.
Активовує одразу після поповнення чи на наступний день ?SerRed, Поповнюй на суму і до дати яка була вказана у повідомленні, без інших маніпуляцій.
Прийде повідомлення, що умови виконанні, пакет нарахують на наступний день, якщо не нарахують, то дзвоніть до оператора.Активовує одразу після поповнення чи на наступний день ?SerRed, Поповнюй на суму і до дати яка була вказана у повідомленні, без інших маніпуляцій.