Підскажіть де і як створити заявку ?Було подібне, правда рік тому. Створив заявку на повернення коштів, за ненадання послуги, пошептало і ввімкнулось.
Підскажіть де і як створити заявку ?Було подібне, правда рік тому. Створив заявку на повернення коштів, за ненадання послуги, пошептало і ввімкнулось.
Додзвонився , спеціаліст дав конкретно зрозуміти що 365 + 410 ( абонплата нет унлим ) або повернення коштів і втрата пропозиції . Вибір за мною . (((((Дзвінок 111 розділ фінансових питань
Вообще так было всегда. Первый пакет в тарифе нужно активировать. Либо абонплата, либо они вам могут подарить его. А уже после этого можно подключать ГБА. Но в своем спецпредложении они вводят пользователя в заблуждение, это факт. Надо сразу предупреждать про первую абонплату.Додзвонився , спеціаліст дав конкретно зрозуміти що 365 + 410 ( абонплата нет унлим ) або повернення коштів і втрата пропозиції . Вибір за мною . (((((
Ще раз дзвонив уточнював за цю абонплату , думав що вона додастся до терміну рба . А ніт , по суті хто не сходив з базових рба буде не 365 а в моєму випадку 775 грв . Добре , зламало мою радість , прийдеться платити , всерівно економія чимала .Додзвонився , спеціаліст дав конкретно зрозуміти що 365 + 410 ( абонплата нет унлим ) або повернення коштів і втрата пропозиції . Вибір за мною . (((((
1. Для отримання бонусу тре робити пряме поповнення, а не переказ коштівПитаннєчко, а з іншого номеру переводом можливо поповнити?
В когось був такий досвід. Нарахують на додатковий рахунок акцію?
Гроші з додатковогорахунку нікуди не перекажеш.В мій vodafone пропозиція, поповни на 10 грн., та получи 270 грн на додатковий рахунок.
Офіційна відповідь .Ще раз дзвонив уточнював за цю абонплату , думав що вона додастся до терміну рба . А ніт , по суті хто не сходив з базових рба буде не 365 а в моєму випадку 775 грв . Добре , зламало мою радість , прийдеться платити , всерівно економія чимала .
котик написав, що це не змінює дати нарахування пакетів, тобто 5 пакетів почнуть нараховуватись після закінчення поточного пакета.Якщо скористатись пропозицією, то ці пакети почнуть нараховуватись з 18.12 чи з моменту активації акції?
Скоріш відключиться знижка та включиться РБА. В мене такі пропозиції приходили пару раз на мою знижку і я шукав як правильно вчинити.Коханій пропонують РБА за 600 грн, хоча ще до лютого діє 100% знижка з минулого року, тобто втрачається 2 місяці. Хочу підключити, враховуючи ріст тарифів з грудня, але не знаю чи не будуть конфліктувати послуги.