Акційні пропозиції Vodafone

Перекидав з ussd все працює.
І я перекидав, але я ж написав, сімка в іншій локації. Як *150* набрати?

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Підкажіть, будь ласка, як зараз працюють:
- Рік зв'язку всього за ххх грн.?
- РБА зі знижкою?
Наприклад в умовах зазначено 365 грн:
1. чи можна поповнити на 300 грн, якщо на рахунку вже є 65?
2. чи можна поповнювати не одним платежем на всю суму, а декількома?ч
3. чи можна використовувати переказ коштів з іншого номеру ВФ для досягнення результату?

Місто
Волинь
Fanatik, краще поповнити на точну вказану суму, бо інколи котам приходиться писати, якщо гратися з сумами. Можна звичайно і ризикувати, але скріншоти пропозиції обов'язково і уважно читати, що там пише

Останнє редагування:
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
- РБА зі знижкою?
3. чи можна використовувати переказ коштів з іншого номеру ВФ для досягнення результату?
Є окрема тема про РБА, там більше інформації.
Раніше при пропозиції прямо в смс писали приблизно так;- попіклуйтесь щоб на рахунку була вказана сума.
В листопаді пропонували місяць, +РБА за 365. Підключив місяць, поповнив на 365. Поки підключав місяць, ціну РБА змінили, і отримав смс що треба добавити.
Виходить що не обов'язково одним платежем.
Скріни всіх етапів, від пропозиції до поповнення, допомогли не добавляти.
Screenshot_20250210-122636.jpg

Останнє редагування:
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
- РБА зі знижкою?
Хоч заграти в рулєтку або маєш залізні яйця вперед експерементуй, не будь жлобом дай то що просять живими грошима.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
До чого тут жлобство.
За старих часів достатньо було для РБА, щоб вказана сума просто була на рахунку, все інше (як, коли вона туди потрапила) не мало значення. Але я давно вже не підключав, тому і спитав, так як може щось змінилося, так як на рахунку вже є більша частина суми.

+ Я раніше стикався тільки з РБА, а що таке Рік зв'язку всього за..., я не зовсім знаю. Мабуть те саме.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
на рахунку вже є більша частина суми.
Тоді варто пошукати кнопку "хочу РБА", я на супернетах знаходив (той скрін з кнопкою, що в моєму повідомленні), саме на супернетанлім.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
- РБА зі знижкою?
на рахунку вже є більша частина суми.
Тоді варто пошукати кнопку "хочу РБА", я на супернетах знаходив (той скрін з кнопкою, що в моєму повідомленні), саме на супернетанлім.

Собственно так и сделал, жена пользуется.

Місто
Одеська обл.
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Вообщем на базовых SNU пришло предложение РБА за 365 и первый месяц 99% скидка
пополнил на 10 грн с банка, потом переводом на 355, на счету 371 грн, РБА не активируется, звоню котам мне говорят что нужно вначале месяц чтобы был проплачен, вообщем активировали мне месяц со скидкой 99% и сказали что нужно пополнить с банка 365 грн ровно а не переводом иначе не пройдет номер. Вообщем пополнил на 365 грн с банка, и коты сказали что в течении 24 часов подключится автоматом

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
До чого тут жлобство.
За старих часів достатньо було для РБА, щоб вказана сума просто була на рахунку, все інше (як, коли вона туди потрапила) не мало значення. Але я давно вже не підключав, тому і спитав, так як може щось змінилося, так як на рахунку вже є більша частина суми.

+ Я раніше стикався тільки з РБА, а що таке Рік зв'язку всього за..., я не зовсім знаю. Мабуть те саме.
Тоді можеш докинути до повної суми і не питати тут дурниць, я знаю в таких ситуаціях було багато відмов і на місці оператора з такими хитросракими я робив би те ж, тобто відмовляв в наданні РБА в мене перед тим було 750 на рахунку міг би вивести частину а решту використати на оплату але я в рулєтку не граю і не жмикрут, звісно як пишуть то може тобі булоб взяти за всю сумму а тут вони помиляються, і буцім тобі заграли ціну як за паравоза на РБА.

Останнє редагування:
Зверху