Не варто гадати. Не вийде. В мене закінчився в кінці січня, але досі свинорилю, хоч є пропозиція майже на повну вартість.скінчився 25.02 - ні за тиждень, ні у день закінчення
Хто зна, що там відбувається.
Не варто гадати. Не вийде. В мене закінчився в кінці січня, але досі свинорилю, хоч є пропозиція майже на повну вартість.скінчився 25.02 - ні за тиждень, ні у день закінчення
Толку з того в мене максимум 200 хвилин в місяць з 800 і інтернет не використовую з 25 гіг так і залишається все.Карманник, возможно по причине активного использования и не дают. Но это мои догадки, статистики нет, на жаль.
Хорошо бы опросить всех кто получил повторный РБА на предмет, как сильно они выдаивают свои тарифы по трафику и прочему.
Всім відомим.им чином "клянчили?"
дали вже третій раз підряд.nikolaevich, у вас тоже был рба и новый не предложили?
Нормально, тільки-но ще б треба пройтись поряд з магазинами Vodafone, щоб прийшло SMS: "Завітайте до нашого магазину Vodafone за такою-то адресою та дізнайтесь про пропозиції для вас".На поличковий номер, тариф джойс про пришла пропозиція ( 640 грн на додатковий рахунок у подарунок! Отримати просто: поповніть рахунок від 10 грн одним платежем. Кошти нарахуємо протягом доби після поповнення. Термін їх дії - 3 дні.).
Проходиш поряд з магазином Vodafone -> Отримуєш SMS "Завітайте до нашого магазину Vodafone за такою-то адресою та дізнайтесь про пропозиції для вас" -> Відвідуєш магазин за вказаною адресою і показуєш отримане SMS (обов'язково)-> Якщо нічого більш цікавого не пропонують - отримуєш боснуси за відвідування магазину. (Купляти нічого не треба).Качур Призоловенко, типа просто зайти и дадут? или надо шото купить?
Це ТЦКашники, нову фішку видумали?Проходиш поряд з магазином Vodafone -> Отримуєш SMS "Завітайте до нашого магазину Vodafone за такою-то адресою та дізнайтесь про пропозиції для вас" -> Відвідуєш магазин за вказаною адресою і
Чого точно не знаю - то не знаю, вигадувати не буду. Якщо недалеко - варто спробувати.Качур Призоловенко, а смс обязательно свежее? или двухнедельной давности тоже пойдет?
А вони тут при чому?Це ТЦКашники, нову фішку видумали?
Ну, номери телефонів потенційних штурмовиків, їх вік і прописку вони узнали в тому році. Думаю по місцю прописки не знайшли, тому спробують забрати з салону.вони тут при чому?
так. автоматично підключитьсяЗа ці кошти можна тарифний пакет на місяць підключити?