Номер часом не на базовых ? Один пакет после активации симки или смены тарифа отработан ?Я трошки про інше. Система не списала кошти за акційне РБА, не активувала його і далі чекає на поповненняНа следующий день - после 0 часов начисляется пакет.
Номер часом не на базовых ? Один пакет после активации симки или смены тарифа отработан ?Я трошки про інше. Система не списала кошти за акційне РБА, не активувала його і далі чекає на поповненняНа следующий день - после 0 часов начисляется пакет.
Тогда связывайтесь с поддержкой. Должно было почти сразу списать сумму аукционного ГБА.Amtes, ні, не на базових. Пару місяців назад Водафон вже надав перший пакет послуг у подарунок по цьому номеру в цьому ж тарифі (SNUnlim).
Так, проконсультувався, сказали що головне мати на рахунку ту суму, за яку пропонують РБА (заскрінив про всяк випадок)зазвичай так, можно проконсультуватись з котами.
У неділю поповнив на 10 грн пропозицію "-99% місяць" - і підключення знижки не відбулося, пропозиція в МійВФ не зникла, кошти не списали.і далі чекає на поповнення
A код *101*444# зараз працює?підключення знижки не відбулося,
На головній вгоріEvgenii, не можу знайти
Мається на увазі залишок пакету до активації попереднього РБА. Цілком можливо щоб там залишалось без 1год. повний місяць звязку.andreuskas, що саме "хрінь", перепрошую?
Що значить залишок попереднього рба? попереднього пакету, може? тоді ні, бо лічильники оновились.
Тариф був активований раніше активації рба.
1 і 11гб інтернетів прилетіло.На основному сайті знову банер подарунки роздає
21 Гіг на 7 днів1 і 11гб інтернетів прилетіло.На основному сайті знову банер подарунки роздає
Цікавіші в когось є подарунки?
Де його побачити? В мене пропозиції лише ті що в застосунку.21 Гіг на 7 днів1 і 11гб інтернетів прилетіло.На основному сайті знову банер подарунки роздає
Цікавіші в когось є подарунки?
Можливо.andreuskas, якщо пише що рба діє до 14.04.2025 21:05, то це "можливо щоб там залишалось без 1год. повний місяць звязку"?