Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
если дают только скидку 99% на месяц - я бы не брал, так как потом РБА может не прилететь
эмм, гарантиев конечно нет, але рба как раз может и прилететь после такого. Не один раз тут на форуме проверено.
пару дней назад прилетало при игнорировании скидки на месяц, но цена была не сильно вкусная 720 грн

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Є пропозиція ГБА за поповнення одним платежем. Тригер ВФ спрацює як тільки на рахунок залетить необхідна сумма? Дивно але самої кнопки підключити ГБА немає. У послугах вказаний ГБА без знижки.
Скріншот пропозиції, є можливість зробити?
Це 99% успіху.

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
Є пропозиція ГБА за поповнення одним платежем. Тригер ВФ спрацює як тільки на рахунок залетить необхідна сумма? Дивно але самої кнопки підключити ГБА немає. У послугах вказаний ГБА без знижки.
Це 99% успіху.

Вкладення

• Для вас - My Vodafone.jpg
    Для вас - My Vodafone.jpg
    44.1 КБ · Перегляди: 119

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Снова на старый Light предлагают переход в 4G Smart Light с первым бесплатным месяцем. А я щось не хочу ))

Удобно, если перейти, только одно — можно поставить бесплатную переадресацию на другой номер вф. На старом лайте списывает средства при этом. А на пакетных тарифах - нет (как я понял). Но это актуально когда нужен КС второй симкой в телефоне, а так и не нужно. Тому оставляю старый лайт.

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
з таким скріншотом, я б не повірив
Це 99% успіху.
не дадуть ГБА ? мені він теж дивним здався без кнопки підключити гба)

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
з таким скріншотом, я б не повірив
Це 99% успіху.
не дадуть ГБА ? мені він теж дивним здався без кнопки підключити гба)
Я думаю що мова йшла "про не повірив" бо скрін зроблений криво для доказу в разі чого має бути номер на скріні на який дають плюшку, дадуть виконай умову запропонованого.

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Дадут.
Нажимай красную кнопку "Пополнить на 365", пару минут подожди, пополни прямым пополнением на 365 грн.
мы не ищем лёгких путей). Перевод з другого номера уже не подойдет?
У вашому випадку не підійде, тому що це не РБА, а Рік всього за...
Тільки повноціне поповнення одним платежем.

Місто
Київ
Телефон
Poco X3 Pro
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
если дают только скидку 99% на месяц - я бы не брал, так как потом РБА может не прилететь
эмм, гарантиев конечно нет, але рба как раз может и прилететь после такого. Не один раз тут на форуме проверено.
Три рази отримував дешевий РБА саме після скористання знижкою на 99% і всі на анлімах. Я б спробував взяти ту знижку.

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Три рази отримував дешевий РБА саме після скористання знижкою на 99% і всі на анлімах. Я б спробував взяти ту знижку.
РБА за 365 давали після знижки 99%?
знижка була за поповнення на 5 грн?

бо ще буває знижка 99% без поповнення

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
Наконец,спустя 2 недели и 10 звонков на гор.линию нарухували несчастные 300 бонусов за день вышиванки,подарунок( С котов водафона можно книги писать,и это будет бестселлер

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Наконец,спустя 2 недели и 10 звонков на гор.линию нарухували несчастные 300 бонусов за день вышиванки,подарунок( С котов водафона можно книги писать,и это будет бестселлер
котов бывает очень трудно убедить, бывает попадаются просто "роботы"

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Зверху