Акційні пропозиції Vodafone

Місто
UA
Сидеть в засаде,- ранее бывало предлагали пакет за 10 грн, и паравозом ГБА по нормальной цене.
Это если симки есть в запасе.
Та симки то есть, но осадочек то никуда не деть) Может кинуть тыщу и жмакнуть *365#? Но подозреваю, что до финиша они все равно добегут первые))

Місто
Дніпро
Может кинуть тыщу и жмакнуть *365#? Но подозреваю, что до финиша они все равно добегут первые))
*365# спрацьовує тільки за повну ціну.
День без турбот замовляти не можна: заважає підключенню РБА.
Я б скористався спочатку денним пакетом за 20 грн. (Щоб їх зняло). це зайве, не треба.
Обов'язково натиснути Хочу рік без абонплат - і сплатити 1000. РБА обов'зково спрацює, але є наступний нюанс.
Якщо на базових і нарахування пакету послуг не відбудеться завтра до 8:00 (вже при підключеному РБА) - прийдеться сплатити першу абонплату (в мене саме так і сталося)

Останнє редагування:
Місто
UA
Может кинуть тыщу и жмакнуть *365#? Но подозреваю, что до финиша они все равно добегут первые))
*365# спрацьовує тільки за повну ціну.
День без турбот замовляти не можна: заважає підключенню РБА.
Я б скористався спочатку денним пакетом за 20 грн. (Щоб їх зняло). це зайве, не треба.
Обов'язково натиснути Хочу рік без абонплат - і сплатити 1000. РБА обов'зково спрацює, але є наступний нюанс.
Якщо на базових і нарахування пакету послуг не відбудеться завтра до 8:00 (вже при підключеному РБА) - прийдеться сплатити першу абонплату (в мене саме так і сталося)
Та в том то и проблема, что помимо прочего, они еще и убрали уведомление в МВФ. Нету той самой кнопки "Хочу рік". Может за два дня она еще и появится, но я уже практически на 100% уверен, что они костьми лягут, но первую абонку с меня сдерут, не мытьем так кАтаньем. Поэтому, скорее всего пошлю их нах, чисто из принципа. И как предлагали выше, посижу в засаде))

Зверху