Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Біла Церква
Прийшла дуже вигідна пропозиція сьогодні:
« Важко уявити більш вигідну пропозицію - даруємо 20 грн! Отримати їх дуже просто: поповніть рахунок на 30 грн до 02.06.19. Дізнавайтесь більше за номером 111*1»

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 3S Pro
current, фігня! Мені таке приходило вже кілька місяців мало не щодня.
А от сьогодні вони мене здивували - "Поповнюйте рахунок від 20 грн, а ми подаруємо Вам 50 грн."
Номер, звичайно, тільки на вхідних.

P.S.
Збрехав. Виявляється СМС з такими умовами в мене вже була 23.05. Навіть не звернув уваги.

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
мне кажется, это уже никому не приходит, только за пополнение.

отчего же, приходят на номера которые только для входящих. Заметил тенденцию: в начале месяца приходят подарки за пополнение, ближе к концу за СМС. Похожая тенденция, если звонил с номера (Лайт), сначала приходят за пополнение, т.е. после платного события (звонка), а через пару месяцев за СМС.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
сергій, со стартом MNP бонусы за смс не приходят. Только "пополнись на, получишь во"

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Бонусы за СМС пропали вместе с тарифом БИ "29+" . Совпадение ? ;)

Місто
Київ
Не знаю, чим такий особливий мій номер..? Чи я обраний? З середини січня (приблизно) до сьогодні - майже щодня (іноді - раз на три дні) приходили смс: "поповни 50 - отримай 30", "поповни 50 - отримай 20", "поповни 50 - отримай 10", "поповни 30 - отримай 20". Я не поповнюю (немає потреби), а вони шлють і шлють. Задовбали :mad:

AngryDen

Перфекціоніст
Місто
Дніпро - Запоріжжя
Телефон
Xiaomi
Если ещё кому то стало не ясно, то уточню - подарки кончились, - теперь бесплатное только за деньги)) это новая политика водафона, ну до конца года точно.. :D

Для вд смс бесплатны, забаньте их, берегите и укрепляйте нервы)..

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Бонусні кошти замінили вже на 20 хвилин за поповнення.

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
предлагают - пополни 30 дадим 20 до 09.06.2019

Місто
Киев
Телефон
iPhone 16e
"Бажаєте платити за послуги зв'язку вдвічі менше цілих півроку? Просто зараз відправте SMS на номер 6210 та отримайте знижку 50% на оплату пакета послуг. Деталі: 111*1"
Тариф старт.

Місто
Dnipro
Телефон
ТА-68
сергій, со стартом MNP бонусы за смс не приходят. Только "пополнись на, получишь во"

проверил полочный номер. Пришла смс до 16.06: Отправьте СМС и получите 20. Так что все живо и действенно!

Місто
Львів
Телефон
Redmi 9
на полочний захід прийшла пропозиція поповнити рахунок на 50 грн і отримати знижку 20% на оплату абонки

Зверху