А в 4G Smart M, можно 600 минут сделать.А 300 минут звонков на другие сети можно и в SuperNet Start сделать, обменяв 50 минут за границу на дополнительные 150 минут по Украине.
В мене минулого місяця з'явились 300 хв. без будь-яких смс, ось мій допис - що я робив.Никому не приходило? Удалил смс - 300 минут на всех подключить до 15.10.21 ... только за что? Или пополнение на 10грн или смс куда-то.
Завтра - останній день, встигніть скористатися знижкою 20% на оплату тарифу! Поповніть рахунок від 36 грн та наберіть *101*444# Поповнюйте без комісії на pay.vodafone.ua або в додатку My Vodafone
Напевне, те чи інше акційне смс у них формується за допомогою "словника бюрократа". На номері, де було активовано місячний пакет за 260 бонусних гривень, через 2 години отримав таку смс (де текст "наберіть *101*444#" є доречним в даному контексті):Завтра - останній день, встигніть скористатися знижкою 20% на оплату тарифу! Поповніть рахунок від 36 грн та наберіть *101*444# Поповнюйте без комісії на pay.vodafone.ua або в додатку My Vodafone
Как вам формулировочка "та наберіть *101*444#" как условие акции ? Раньше писали "на наступну оплату" или как-то так.
В чате говорят, что скидка подключается в течение суток, а досрочно активировать пакет не нужно, пообещали передать внутри компании, чтобы исправили смс.
Но мы то знаем - это сделано специально. Смс сформулировано на лоха.
Тобто, водафон хоче, щоб я поповнив номер живими грошами, тут же їх використав на місячну абонплату (яка вже була знята 2 години тому) і за це я отримаю 260 бонусних гривень терміном дії, яким? 3 дні? І навіщо козі баян? Якщо би бонусні кошти були дійсні 30 днів (про що в смс не сказано ні слова), то це така собі завуальована 50% знижка на пакет на 2 місяці.Привіт! Ми теж не любимо довгих текстів, тому одразу до справи. Отримайте 100% кешбеку за підключення свого пакету послуг. Просто поповніть рахунок на 260 грн, наберіть *101*444#, а ми повернемо Вам 260 грн на додатковий рахунок. Пропозиція діє 6 днів.
А в приложении водафон на смартфоне эта информация была или только в этом смс?
Не дивився в додаток.А в приложении водафон на смартфоне эта информация была или только в этом смс?
В мене була така сама пропозиція. Тільки в смс повідомили. В додатку нічого не було.А в приложении водафон на смартфоне эта информация была или только в этом смс?
Вот пополнил на 10 грн. И жду. Ничего не происходит, а на счету стало уже 19, 99 грн. У знакомых такая же смс, но только за 5 грн. Тоже ждут. У кого-то эта акция уже заработала?В мене була така сама пропозиція. Тільки в смс повідомили. В додатку нічого не було.А в приложении водафон на смартфоне эта информация была или только в этом смс?
Takoe было: я звонил 0800300466 и вф давал 300 минут на сто дней .додаткові 300 хвилин по Україні.