- Місто
- Киев
саме так й трапилось, почекав ще декілька днів, надійшла нова sms поповнять суму від 100 і до кінця року отримуйте Інтернет та дзвінки. скористався. поповнив сотню гривень її одразу списало і нарахували (прийшло sms про підключення) Інтернет та хвилини до кінця року, звичайної абонплати 55 гривень не списано, одна сотня до кінця року це вигідніше.Совершенно верно, разовая акция, ждите предложения и пополнять без него не стоит, у меня также было, а позже пришло предложение о пополнении и начислениям до конца года
Так вони ж йдуть разом.Вітаю, як можна перевірити термін закінчення дії хвилин, нарахованих по акції "20 Гб та 1000 хв. до кінця року"? В МФ показує термін тільки для Гб.
У меня 18 числа обновляется 20 гигов и 1000 минут. Это один пакет услугlen_non, це тобі так хочеться думати чи десь є офіційна інформація?
Ну в мене така пропозиція включена і воно співпадає з числом нарахування слідуючих мегабайт і хвилин, нараховують 2 числа кожного місяця, стабільно.len_non, це тобі так хочеться думати чи десь є офіційна інформація?
То запитайте в оператора - нехай надасть вичерпну інформацію - якщо не влаштовує пояснення тут, на форумі
Цікаво буде почути їхню відповідь - і чим вона відрізнятиметься від тутешньої. На пов'язаність хвилин та інтернету впливає те, що вони пропонуються одночасно в одному повідомленні і плата за активацію акції знімається одним платежем, а не двома (як було, якби це були дві різні акції)Theos, обов'язково запитаю та викладу відповідь сюди.
Відповідаю: виходячи з відповіді котика, зараз немає можливості перевірити залишок хвилин по цій акції, розробник не передбачив. Але пообіцяли йому про це нагадати.Theos, обов'язково запитаю та викладу відповідь сюди.
Цікаво, прямої відповіді, що хвилини та гігабайти пов'язані не надано, але й не заперечено ))) Vodafone as isВідповідаю: виходячи з відповіді котика, зараз немає можливості перевірити залишок хвилин по цій акції, розробник не передбачив. Але пообіцяли йому про це нагадати.
Ну а в моб додатру хібане видноВідповідаю: виходячи з відповіді котика, зараз немає можливості перевірити залишок хвилин по цій акції, розробник не передбачив. Але пообіцяли йому про це нагадати.Переглянути вкладення 50465Theos, обов'язково запитаю та викладу відповідь сюди.
то я ж про термін дії, а ти про що???Ну а в моб додатру хібане видно
Продовження історії.4G XS (друга сімка, іноді користуюсь інтернетом та голосом, можу з місяць-два не поповнювати на абонку), з 14.09 на голодуванні)))
Спочатку прислали "знижка 20% за 80грн поповнення" - "пффф гуляйте". Потім "40 грн на додатковий рахунок за поповнення 80" - "залиште їх собі". Далі прислали пропозицію "3 місяці 4G S за 76грн" - "мені і на XS подобається".
Сьогодні таки розщедрилися - "99,99% знижка на пакет за поповнення 40грн"![]()