Акційні пропозиції Vodafone

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Ватафону ж не жалко накинуть вам 20 гигов, именно потому что это может простимулировать абонента оплатить наконец пакет )) пшта без пакета будет шейп. А если номер уже не на базовых, то все гуд.

У меня на лайте все летает, но там понятно, пакетов нет, да и не на базовых номер.
В "мудафон"-приложении 20 гб отобразились именно _после_ того, как я переключил инет на эту симку.

Но если вам не нравится происходящее, то тут ватафон просит фидбек, вот и отправьте им смс:
Привіт! На День захисників і захисниць України Ви отримали від близької людини та Vodafone подарунок - 20 ГБ інтернету. Допоможіть нам стати кращими. Будь ласка, оцініть від 0 до 10, наскільки Ви задоволені подарунком: 0 - зовсім не сподобався, 10 - дуже сподобався. Надішліть Вашу відповідь з оцінкою на номер 3565 (це безкоштовно).

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
monsterrr, отримував таку СМС-ку і зараз, і в минулу акцію. Відправив - "0". Потім вказав, що самого подарунку я НЕ отримав, а тільки смс. Подякували за відгук і сказали, що врахують мої побажання аби наступного разу знову мене порадувати.

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Мож там отправитель и получатель одно лицо . Только номера разные . Вы хоть телефоны меняйте. :)
Це ролі не грало: можна мати зареєстровані на себе два або більше номерів і, якщо вони відповідають умовам акції, відправити самому собі перехресно. До речі, вказано, що відправником не може бути номер з тарифом Device: а от і ні, цілком може! Сам особисто відправляв подарунки з Device M на Light і Joice - все підключилось без проблем. Номери Device і Joice - перенесені по MNP, Light - оригінальний, не перенесений.

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
Ну котики теж спочатку вважали, що потрібно Інтернет посмикати, але потім дійшли до іншого висновку.
PS Пакет Unlim на базових.

Вкладення

• Screenshot_20221017-162853_Instagram.jpg
    Screenshot_20221017-162853_Instagram.jpg
    193.3 КБ · Перегляди: 82
Місто
Калуш
Ну котики теж спочатку вважали, що потрібно Інтернет посмикати, але потім дійшли до іншого висновку.
PS Пакет Unlim на базових.
Ну от. А то деякі тут вперто наполягали включити мобільні дані і крім себе нічого не чули :)
Подарок НЕ діє!

Toyvo

Мммрррммм...
Місто
Харьков
Телефон
Sony Z5 dual
ну по логике оператора, зачем вам несчастные 20ГБ в подарок, если у вас и так безлимит? :) А скорость поднимать никто не обещал. :)

Місто
Калуш
Тут логіка одна: Оператору заставити підключити пакет послуг на місяць, а нам скористатися халявою у будь якому випадку :)

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Выбил скидку 3 абонплаты, хотел перейти к другому оператору.
Какая вероятность получения скидки, если я попробую опять перейти через пару месяцев?))
непредсказуемо. Я так делал, один раз прохляло, а потом уже нет. Они возможно в профиле абонента помечают как запросы, так и попытки перехода, и "шантажистов" удержать особо не пытаются.

но пробовать можно ))

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Привіт! Ми тут підготували для вас безкоштовні 10 ГБ на 30 днів. Аби за будь-яких умов вам вистачило інтернету. Будуть потрібні: просто поповніть рахунок на 145 грн до 24.10.2022

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone

Аметист

Заблокирован
Місто
Балта
Телефон
Huawei Y6p