Эту фигню почти каждому предлагают. Не стоит хвастаться.Полгода не пополнялся. Сегодня случайно увидел уведомление. Тариф Supernet Start
Да я и не хвастаюсь,было бы чем. Просто выложил скрин с предложением.Эту фигню почти каждому предлагают. Не стоит хвастаться.Полгода не пополнялся. Сегодня случайно увидел уведомление. Тариф Supernet Start
Це не за 20грн, а за сам факт поповнення, себто 20 гривень поважний свинорил зі стажем може потім собі повернути на карман)Це найнижча пропозиція що трапляється, чи буває і дешевше пропозиції у цього оператора.
Ну не безкоштовно, десь гривня двадцять, бо гроші тре вивести на картку, бо потім є велика вирогідність того, що завтикаєте, та Водафон їх просто зжере після закінчення 30 днів.Пане dzidzio, дякую від всієї душі! Як я не побачив що гроші просто зараховуються, а не знімаються. Це ж виходить безкоштовно!
А що не так з роумінгом? Там так і залишилось 50 ГбУгу, "Хорошими предложениями от оператора" устлана дорога сами догадайтесь в куда. Я уже "повёлся" на годовой пакет от Лайф и низкую абонплату от водафон. В результате лишился шарового роуминга на пару сотен гигов, в общей сложности за полгода плюс возможность бесплатно звонить родным из-за рубежа. Чистый десятикратный убыток по деньгам. И это я не вспоминаю за киевстар, просто забыл как страшный сон все попытки оптимизации расходов с этим оператором за жуткие 5 лет. Так что считать надо в долгосрочной перспективе. И вывод прост: любое "выгодное предложение" ведёт к многократному убытку и ограничениям возможностей. Проверено лично.
І на мою вулицю прийшло свято) На два номери (4GSXS) отримав пропозицію про перехід в SNS + РБА за 390 грн. На одному підключив. На іншому не хочу поки міняти тариф, можливо, пришлють РБА для 4GSXS)Людині з сусідньої вулиці пропонують за 390![]()
Который будет дороже и по наполнению хуже)І на мою вулицю прийшло свято) На два номери (4GSXS) отримав пропозицію про перехід в SNS + РБА за 390 грн. На одному підключив. На іншому не хочу поки міняти тариф, можливо, пришлють РБА для 4GSXS)Людині з сусідньої вулиці пропонують за 390![]()
після 12 міс життя буде іншим - ловіть те, що є зараз.В дин@мике, в темі 4GS вже є пост про пропозицію 390 грн. Наповнення так, але після 12 міс платити 145 замість 75 теж не хочеться)
Абы шо написать из разряда "всё пропало"А що не так з роумінгом? Там так і залишилось 50 Гб