Не вводите в заблуждение. У меня снялось при 4 на основном. Рулетка.На основном счету должна быть сумма не менее абонплаты, тогда снимется
Не вводите в заблуждение. У меня снялось при 4 на основном. Рулетка.На основном счету должна быть сумма не менее абонплаты, тогда снимется
Це стандартна знижка для нових абонентівSuperNet Turbo вчора активований
Стандартна спеціальна вартість у перші 7 днів — 1250 грн. В послугах так само, а тут це пропозиція "для вас".Це стандартна знижка для нових абонентівSuperNet Turbo вчора активований
Номер на голодовкі?Стандартна спеціальна вартість у перші 7 днів — 1250 грн. В послугах так само, а тут це пропозиція "для вас".Це стандартна знижка для нових абонентівSuperNet Turbo вчора активований
Тільки недавно купили стартовий пакет.Номер на голодовкі?
ну то ж роками дають знижки на РБА в різних тарифах, в тч unlim. Просто воно буває хвилями, можуть давати в якийсь період, потім декілька місяців тиша. Напевно коли оператору потрібні гроші на якісь закупівлі, то дають знижки. Ну і судячи з останнього, то знижки приходять тільки в додаток, смс майже немає. І не обовязково unlim купувати, купуєте будь-який голодний номер за 50 грн, переводите в unlim, і там швидко можуть піти акції. Я голодний XS перевів в unlim, через 2 дні прийшов перший місяць за поповнення на 10 грн, ще через 2 дні РБА за 390Чи будуть з часом давати безкоштовний місяць чи РБА зі знижкою?
Через деякий час можуть запропонувати знижку 99% на пакет послуг на місяць, рекомендую прийняти, в такому разі ваш номер виведеться із базових умов, після цього ймовірність отримання РБА буде набагато більшою.А якщо купити стартовий пакет "Vodafone SuperNet Unlim" за 50 грн, тобто без першого місяця, як я розумію цей тариф буде на базових умовах.
Чи будуть з часом давати безкоштовний місяць чи РБА зі знижкою?
Чи є більша ймовірність отримати РБА або безкоштовний місяць якщо цей номер не на базових умовах, тобто хоча б раз на місяць поповнювався, чи немає різниці?ну то ж роками дають знижки на РБА в різних тарифах, в тч unlim. Просто воно буває хвилями, можуть давати в якийсь період, потім декілька місяців тиша. Напевно коли оператору потрібні гроші на якісь закупівлі, то дають знижки. Ну і судячи з останнього, то знижки приходять тільки в додаток, смс майже немає. І не обовязково unlim купувати, купуєте будь-який голодний номер за 50 грн, переводите в unlim, і там швидко можуть піти акції. Я голодний XS перевів в unlim, через 2 дні прийшов перший місяць за поповнення на 10 грн, ще через 2 дні РБА за 390Чи будуть з часом давати безкоштовний місяць чи РБА зі знижкою?
Якщо не на базових умових, то безкоштовний місяць навряд чи запропонують (можуть тільки запропонувати гроші на додатковий рахунок, з яких можна через оператора активувати пакет послуг на місяць), а ось ймовірність отримання РБА досить висока.Чи є більша ймовірність отримати РБА або безкоштовний місяць якщо цей номер не на базових умовах, тобто хоча б раз на місяць поповнювався, чи немає різниці?
ТакА якщо я був на контракті яким не користувався блокованим ,перейшов на передплату тариф супер нет і зразу на унлім перейшов . То я на базових?
Я вже з 23 грудня отримую КОЖНІ П'ЯТЬ діб! Але скільки вони ще будуть мені насипати, ось що цікавоТак выше написано 7 дней.А акція "10 гігабайт + 1000 хвилин на все" скільки діє? Чи де за неї почитати?
Мабуть тепер вже не скільки… ТП всі баги закриває потихеньку. Мовчання це золото.Я вже з 23 грудня отримую КОЖНІ П'ЯТЬ діб! Але скільки вони ще будуть мені насипати, ось що цікавоТак выше написано 7 дней.А акція "10 гігабайт + 1000 хвилин на все" скільки діє? Чи де за неї почитати?
спроси у саппортаАле скільки вони ще будуть мені насипати, ось що цікаво
Данунафігспроси у саппортаАле скільки вони ще будуть мені насипати, ось що цікаво