Спитати котів чи висить пропозиція в очікуванні оплати. Вони мають бачити.Тепер треба просто поповнити на 690 і все, чи ще вводити комбінаціі? Чи пропозиція скасована?
Спитати котів чи висить пропозиція в очікуванні оплати. Вони мають бачити.Тепер треба просто поповнити на 690 і все, чи ще вводити комбінаціі? Чи пропозиція скасована?
Повинна діяти, але краще перепитати в котів (заскрінити відповідь), і бажано мати скріншот пропозиції, на випадок якщо коти почнуть виляти хвостом і казати "я - не я, пропозиції нема"))Висіла пропозиція до 2.02 РБА за 690(людину влаштовувало), натиснув підключити, запропонувало оплату через G рaу.Вікно з оплатою закрив(бо карта не підв*язана), пропозиція зникла. Тепер треба просто поповнити на 690 і все, чи ще вводити комбінаціі? Чи пропозиція скасована?
Не оплачував, мені не присилали таких умов у смс, в чаті сказали, що треба читати на сайті, а я звідки повинен здогадуватись чи це загальна акція і яка у неї назва чи індивідуальна спецпропозиція. Я виконав те, що вони хотіли і отримав підтвердження, що пакет буде активовано. Але цього не відбулося.После перевода на данный тариф Вы его оплатили?интересно, кто-то еще пробовал так делать?якщо у вас э номер Водафон на полиці, відправте його номер на 3575 і отримаєте наступні 3 місяці 3 пакети по 1 копійці
я свой Smart S+ перевел в XL - ноль по фазе пока что, примерно месяц прошел.
Вам треба вирішувати що саме потрібноТариф Водафон Лайт з підключаним Рба тобто тільки звінки на Водафон безлім рік так як зігнали з смартфон зеро. Чи є смисл на унлім переходити?
В мене теж було нарахування 20 ГБ... І сьогодні також все пропалоАле чого у вас
А що це за магічні номери такі? Десь опис почитати за них можна?смс на 7777 та 6216,
Наприклад, тут, але результат не дуже інформативний:А що це за магічні номери такі?
В мене теж було нарахування 20 ГБ... І сьогодні також все пропалоАле чого у васлишились тарифні.
Post automatically merged:
Не забере поки є 5 гривеньоператор має забрати першість в україні по к-сті абонентів
Нет.Чи буде можливість підключити за 50 живих + 50 бонусних послугу 12 ГБ (4 ГБ * 3 місяці?
Як ти це побачив? Вони завалили тебе смайліками?В чаті водафон сміялись з мене, коли казав, що буду писати скаргу.