В дин@мике, А какой тариф, Smart XL? По идее, после таких однодневных акций могут и ГБА по демпингу предложить. По крайней мере, подобное было уже на линейках 4G Smart.
Як ти це побачив? Вони завалили тебе смайліками?В чаті водафон сміялись з мене, коли казав, що буду писати скаргу.
Стандартна вартість РБА включає в себе знижку у вигляді халявного місяця, себто рба вартує 11*170=1870грн - 150грн знижки = 1720грн (або 143грн/міс)4G Smart M- пропонують Рба за 1720 грн. і ви заощадите 150 грн. Поясніть мені як у тарифі за 170 грн. в місяц економія 150, коли 170 на 12 місяців буде 2040.
blacksn, міг би Малюку відразу пожалітися.
Перешел на супер нет онлим.через неделю прилетело.При переходе поставил my водофон.Шотам, тариф на базових був? Як давно?
Можна в особисті або посилання де прочитали, алгоритм ваших дій, для отримання РБА за 360 грн.Послушал местных мудрецов.я доволен.Всем плюсы в карму
![]()
Screenshot-20230130-211906-Messages hosted at ImgBB
Image Screenshot-20230130-211906-Messages hosted in ImgBBibb.co
нема ниякого "алгоритма", только предположения. К примеру я для Шотам отправлял смс по акции "Моя стара сим-картка", воно не спрацювало як должно, але.. рба пришло. Можливо це повлияло.алгоритм ваших дій
монетку бросьтеВагаюсь що обрати ще 2 місяці програми ,,моя стара сім карта,, чи РБА до 7-го за 350 тариф супер не старт (голодував довго)
Лучше щас котиков просить.Получил 150 грн на бонусный счёт, а напомните, плз - пакет услуг автоматом начислется будущей ночью ?