Акційні пропозиції Vodafone

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Пропонуємо оплатити рік зв’язку по номеру всього за 360 грн. Ви заощадите 3600 грн, а ми зможемо підтримувати мережу по всій Україні.
Також переваги послуги:
1. Вартість тарифу не зміниться протягом року.
2. Пакет послуг буде нараховуватись автоматично. До 25.02 Буду бабушке включать
Вітаю!

Місто
Черновцы
Телефон
Samsung А51
Є гроші на додатковому рахунку. Якщо я хочу самостійно замовити пакет на місяць в мене знімуться гроші тільки з основного рахунку чи з додаткового також?

Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770
Є гроші на додатковому рахунку. Якщо я хочу самостійно замовити пакет на місяць в мене знімуться гроші тільки з основного рахунку чи з додаткового також?
В первую очередь снимается с бонусного счёта, если там средств не хватает, то недостающее списывается с основного.

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Може їм АІ підключити до генерації пропозицій? Перша пропозиція -> натиснув "Не цікаво" (вони ж там пишуть, що наступну підготують кращу) -> отримав другу:), а потім нагадування про першу (тобто "Не цікаво" не допомагає).
Screenshot_20230221-115909.jpg

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.
  • Love
Реакції: Oven

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.
Да уж. Два подарка на один номер. И все они не очень.

Вкладення

• Screenshot_2023-02-21-18-49-43-237_ua.vodafone.myvodafone.jpg
    Screenshot_2023-02-21-18-49-43-237_ua.vodafone.myvodafone.jpg
    245.3 КБ · Перегляди: 60

Лисс

Заблокирован
Місто
Dnepr
Знижка дiе до 23.04
Это значить только 3 раза можно подключать за 1 коп. тариф или сколько хочеш

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Знижка дiе до 23.04
Это значить только 3 раза можно подключать за 1 коп. тариф или сколько хочеш
Теоретически за день до окончания акции можно попробовать заказать внеочередное начисление, если это разрешено тарифом.

Місто
Львів
У доньки 4G Smart XS.
Хотілось би також РБА та подешевше!
Але, водночас, якщо чекати РБА, так на Smart M, XL.
Чи має сенс змінити тариф і чекати там?
Перевів номер з XS в XL і протягом 2-х тижнів активував РБА - за тиждень після переходу прийшла пропозиція місяць за 10 грн і потім ще за тиждень РБА за 360 грн.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Мне на анлиме тож дали халявную абонку на месяц, но ГБА так и не прилетело пока. Так что.. не всегда срабатывает.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
1. Як давно на номері не було місячного пакету за реальні гроші?
2. З 14.02 по 21.02 номер використовувався (інтернет, вихідні, вхідні дзвінки) ?

Я на самому початку лютого перевів номер з СуперНет Старт в Анлім. Через дня три прилетіло те саме що і вам, взяв. Ще через тиждень прилетіла знижка 30%, відмовився. І вчора прилетів РБА за 3К+, відмовився. Чекаю чогось за 200-600 грн.
Сімка стоїть у кнопковому телефоні весь цей час, не використовується, більшість часу офлайн. Реальні гроші номер бачив у грудні.

Місто
Львів
Мне на анлиме тож дали халявную абонку на месяц, но ГБА так и не прилетело пока. Так что.. не всегда срабатывает.
Просто так РБА не з'являється - потрібно почати користуватись номером ( інтернет , вхідні/вихідні дзвінки ) .

Місто
Львів
Просто так РБА не з'являється - потрібно почати користуватись номером ( інтернет , вхідні/вихідні дзвінки ) .
Мені запропонували РБА на XS+.Номер був на голодовці 4 місяці, зрідка використовувався для вхідних.

Toyvo

Мммрррммм...
Місто
Харьков
Телефон
Sony Z5 dual
Просто так РБА з'являється, не обов'язково користуватись.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
потрібно почати користуватись номером
возможно. В январе акция прилетела в том числе и после того, как на номер было сделано несколько входящих общей длительностью этак в пару часов - я вот забыл про это упомянуть, когда писал здесь, что наконец-то пришло хоть что-то.

Зверху