- Місто
- Днепр - Полтава
Я бы перенес начисление на 27-е число.mongol, Рік діє до 28 січня, а оновлення пакету 22 числа. Хіба що є сенс отримати додаткові кілька днів.
Я бы перенес начисление на 27-е число.mongol, Рік діє до 28 січня, а оновлення пакету 22 числа. Хіба що є сенс отримати додаткові кілька днів.
Згідно умов акції не всі тарифи підходять. Наприклад, Лайт не можна.Пока тишина
Мені інтересно, але стільки повідомлень не маю)Кому интересно
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Это типичный рандом, обшиблись адресом красные еноты (бывшие коты). Давеча восстанавливал симку КС, так они мне также предлагали, правда просто контракт, мол с их слов, в скором времени все будут только на контракте, на что им в дипломатичной форме было заявлено, что майн не контракт за 30-ку вполне себе пригоден. Видимо, совсем мало платят манагерам, раз они пустились во все тяжкие.Закінчується ГБА, прийшла смска "Для вас є спеціальна знижка та тарифи "Vodafone Business" - 50% на 12 місяців! Залиште заявку за посиланням і дізнайтеся деталі.." На сторінці форма для вводу телефону, і тіпа, ми вам передзвонимо.. Розвести хочуть? Чому текстом не написати? Я не ЮО і не ФО підприємець, на предоплаті, тариф SuperNet Start
Я використовував кошти з додаткового ,щоб заплатить абонку по тарифу . Звонив голосом до оператора і на моє прохання сплачували .Прийшло на давнiй номер Light пропозицiя отримати 250 грн на додатковий рахунок за смс на 3133. Пiдкажiть на що краще використати цi кошти? Для цього треба VF апку на телефон ставити? Трошки не в темi, буду вдячний за пораду
У меня без абонки тариф. по фактуЯ використовував кошти з додаткового ,щоб заплатить абонку по тарифу . Звонив голосом до оператора і на моє прохання сплачували .Прийшло на давнiй номер Light пропозицiя отримати 250 грн на додатковий рахунок за смс на 3133. Пiдкажiть на що краще використати цi кошти? Для цього треба VF апку на телефон ставити? Трошки не в темi, буду вдячний за пораду
В СМС было- три дня. ну спасибо, о великий вудафон.. на месяц слабо? а недавно было на одном полочном. ровно на 30 дней. без СМС оквсяких. включил- а там прилетело : "на тебе нищеброд 100 на 30 дней..."На Лайте нет месячной абонки. Оплата только по факту пользования . Надо позвонить оператору и узнать срок действия бонусов . 3 дня , 7 , 30 ?