В темі МНП, мій пост 8,521.Тариф!!!
А я тим часом в борг попав по акціям:
Та шо вы все вцепились в те "минуса".MV в акциях минуса
що теж 2 по 32 намутив, я теж ?А я тим часом в борг попав по акціям:
Нікуди, пропадуть вони.На Unlim дали пакет бесплатно, за пополнение на10грн, плюс висит 380грн на дополнительном счёте. Куда их можно пристроить, что бы не сгорели?
На Unlim дали пакет бесплатно, за пополнение на10грн, плюс висит 380грн на дополнительном счёте. Куда их можно пристроить, что бы не сгорели?
Які бонуси, не путай то додатковий рахунок.Можна продовжити на 30 днів обмінявши 500 бонусів на 10 грн
На Unlim дали пакет бесплатно, за пополнение на10грн, плюс висит 380грн на дополнительном счёте. Куда их можно пристроить, что бы не сгорели?
За 500 бонусов дадут 10 гривень на дополнительный счёт?Можна продовжити на 30 днів обмінявши 500 бонусів на 10 грн
ТакЗа 500 бонусов дадут 10 гривень на дополнительный счёт?
А на котрий час продовжиться строк дії коштів на дод.рахунку? На місяць?ТакЗа 500 бонусов дадут 10 гривень на дополнительный счёт?
30 дней.А на котрий час продовжиться строк дії коштів на дод.рахунку? На місяць?ТакЗа 500 бонусов дадут 10 гривень на дополнительный счёт?