я могу. Если сработает ))Хто може відправити мені 20ГБ? Я можу також відправити 2м іншим абонентам
почему-то на 2 номера отправил с анлима - по нулям. Ни ответа ни привета от водафона. С лайта на другие 2 номера все подарили.
я могу. Если сработает ))Хто може відправити мені 20ГБ? Я можу також відправити 2м іншим абонентам
Для вас є спеціальна знижка на тарифи Vodafone Business - 50% на 12 місяців! Залиште заявку за посиланням і дізнайтеся деталі. www.vodafone.ua/b2b_promo
Вже ж все. Було доступно тільки два дні.Хто може відправити мені 20ГБ? Можу і вам відправити.
Стандартная смс рассылка, работают контрактные котики.Внезапно пришло на анлим, который со скидкой 100% на год:
Для вас є спеціальна знижка на тарифи Vodafone Business - 50% на 12 місяців! Залиште заявку за посиланням і дізнайтеся деталі. www.vodafone.ua/b2b_promo
Свині ще вчора помацали, о 6 ранку вже не працювало.Вже ж все. Було доступно тільки два дні.Хто може відправити мені 20ГБ? Можу і вам відправити.
На архівний Джойс така сама пропозиція була і до тарасика, але ці Гб надаються лише за умови сплаченого пакету. Не знаю, як у Вас.Не брав тарасика - прилетіла пропозиція 60гб на пів року, за спасибі.
Шось вони намутили, бо і досі в мене підключений пакет (тобто другий). Чи може це спрацювала акція "3 місяці за копійку, подавав заявку до того як та акція зникла, після аварії КС. Сімка не в телефоні, а в додатку купа смс від ВФ.От пройдисвіти...На всех базовых условиях поподключали пакет без моего согласия. Теперь нет у меня ни одной симки с базовыми условиями! Вот такое...
І мені 3.02. об 11:21, спаскудили SmartXS...
Було 536*771 pxl.Більший скрін треба, ніц не видно.
Штовхніть абонплатою.На один із номерів Водафон у Мій Водафон зовсім не приходять акційні пропозиції, навіть самі гівняні. Від чого це залежить? На інші номери завжди щось приходить а на один ні (він поличний, SuperNet Unlim).
Поворушіть номер.На один із номерів Водафон у Мій Водафон зовсім не приходять акційні пропозиції, навіть самі гівняні. Від чого це залежить? На інші номери завжди щось приходить а на один ні (він поличний, SuperNet Unlim).
Як на мене то це шикарна ціна, і невідомо чи при преїзді таке запропонують.На Турбо знижка 100% на рік за 299грн норм? Турбобезлім тільки до кінця місяця, далі 20ГБ (та 800хв). Номер для дзвінків не основний, а інтернет брався з нього.
Чи були останнім часом гарні пропозиції на SNU або Joice Max, якщо перейти на них і заїхати поміняти колеса?
Повністю згоден. Але не певний, що тих 20ГБ клієнту буде достатньо. Тому питаю за більш наповнені тарифи, най і за більшу ціну (до 500 на рік).шикарна ціна
там вроді 40 а далі шейп якщо цей.Повністю згоден. Але не певний, що тих 20ГБ клієнту буде достатньо. Тому питаю за більш наповнені тарифи, най і за більшу ціну (до 500 на рік).шикарна ціна