Це точно приватний випадок. Камрад мав на увазі користуватися і радіти!osot056,
представьте, у вас 10 полочных симок, и все на продажу,
вы реально будете по 1000 кидать и пытаться успеть кому-то напарить?
Я стикався. Це цифра 1.Хто з тим стикався? Поясніть, що це!
Нічого не підключиться без моєї волі?Я стикався. Це цифра 1.Хто з тим стикався? Поясніть, що це!
Писали, щоби взнати, що там, треба тицнути червону одиничку.
Типа поменяют тарифНічого не підключиться без моєї волі?Я стикався. Це цифра 1.Хто з тим стикався? Поясніть, що це!
Писали, щоби взнати, що там, треба тицнути червону одиничку.
Там пакет 4g smart lightОтримав пропозицію у МФ. Геть не знаю що це! Хто з тим стикався? Поясніть, що пропонують?
Про цю одиничну, раніше багато писалося.Я в самому кінці квітня підключив за 299грн 100% знижку на рік. Сьогодні домігся від оператора змінити дату закінчення цієї знижки, бо там була помилка відключення знижки на місяць раніше. Помилку виправили. А тепер мені треба поміняти тариф? Де логіка у оператора? Та ще й на невідомий тариф!
В моєму випадку було тп 4джи смарт хс+ ( до цього був без +).Отримав пропозицію у МФ. Геть не знаю що це! Хто з тим стикався? Поясніть, що пропонують?
Повезло... предложение индивидуально и содержит разные ТП - которые по мониторингу VF "лучше" подходят абону. Мог "тицьнуть" - и отдуплится на ТП с абонкой в пару-тройку раз больше и потерей ГБАтицьнув і отримав Joice Start, а знижка на рік збереглася з SuperNet.
Без ап певне шиш шо дадуть.Прилетіла пропозиція на тп Джойс Стар спешіал на базових умовах, вф дасть використовувати чи скаже, поповніть 1 раз абонку, тоді будемо давати використовувати?