Без ап певне шиш шо дадуть.Прилетіла пропозиція на тп Джойс Стар спешіал на базових умовах, вф дасть використовувати чи скаже, поповніть 1 раз абонку, тоді будемо давати використовувати?
Без ап певне шиш шо дадуть.Прилетіла пропозиція на тп Джойс Стар спешіал на базових умовах, вф дасть використовувати чи скаже, поповніть 1 раз абонку, тоді будемо давати використовувати?
Не іноді, а завжди треба робити, бо потім можна і не доказати, що приходило, скажуть небачили і все.незабувайте про скріншоти, іноді допомогають.
Тю, а то шо перший раз знаєш, вони завжди розраховують на лоха, авось натисне.Так отож! Дуже гарно, що я не спокусився натиснути на ту одиничку. І в принципі, взагалі, виходить просто тупа підстава. Через кілька днів після підключення 100% знижки пропонувати "кота в мішку" - кнопка без опису умов. Ну і можна уявити як оператор з підтримки тобі говорить про те, що ти сам щось там натиснув. Ніхто ж твоєю рукою не водив по екрану смартфону. Ти сам це зробив. Ну чого на когось ображатися.
Будь-який раз думаєш, що оператор зв'язку є серйозною конторою, а не махлювачі з 90-хТю, а то шо перший раз знаєш, вони завжди розраховують на лоха, авось натисне.Так отож! Дуже гарно, що я не спокусився натиснути на ту одиничку. І в принципі, взагалі, виходить просто тупа підстава. Через кілька днів після підключення 100% знижки пропонувати "кота в мішку" - кнопка без опису умов. Ну і можна уявити як оператор з підтримки тобі говорить про те, що ти сам щось там натиснув. Ніхто ж твоєю рукою не водив по екрану смартфону. Ти сам це зробив. Ну чого на когось ображатися.
Якщо номер потрібний, то я б не ризикував. 490грн - нормальна ціна на РБА на Анліміzebralight,
ну, я тогда пройду мимо... с предложенным повторно ГБА за 490 грн., на анлиме
Встигніть забрати 820 грн на додатковий рахунок! Сьогодні останній день акції. Поповніть рахунок на 205 грн одним платежем, і подарунок - ваш. Термін дії коштів - 90 днів. Поповнити: www.vodafone.ua/paym
Классное предложение, за эти бонусы можно правильно передвинуть дату снятия абонплаты и получить 13 абонплат в услуге Год без абонплат.На Unlim со скидкой на год пришло
(вариант срока действия интересен):
Встигніть забрати 820 грн на додатковий рахунок! Сьогодні останній день акції. Поповніть рахунок на 205 грн одним платежем, і подарунок - ваш. Термін дії коштів - 90 днів. Поповнити: www.vodafone.ua/paym
Була схожа акція, але зі знижкою 20%, на номері з таким же використанням (ТП "SN Start+"). Сьогодні термін знижки закінчився, але прилетіло нове СМС по продовженню. В Мій ВФ даної пропозиції чомусь нема і термін її дії невідомий:на поличковий номер (використовується для вхідних) надійшло повідомлення від водафон
Пропонуємо зменшити платіж за тариф удвічі! Сплачуйте лише 75 грн замість 150 грн. Отримати знижку 50% на 3 міс - надішліть безкоштовне SMS на номер 7733 до 2024-05-03.
Ваша знижка 20% на оплату тарифу щойно відключилась. Підключайте її знову ще на 3 міс - відправте безкоштовне SMS із будь-яким текстом на номер 2045.
Шуточки з ВФ дуже небезпечні. Пропозиція РБА - як елітна курва, може відказати навіть за гроші)яка вірогідність що пропозиція рік без а.п. зникне?
Та було б то на основному номері. Взяв би не роздумуючи.Шуточки з ВФ дуже небезпечні. Пропозиція РБА - як елітна курва, може відказати навіть за гроші)яка вірогідність що пропозиція рік без а.п. зникне?
Бери РБА і не експерементуй.
В сенсі?Подключаем и скидку , и ГБА.