Андрюх@dp.ua
Пенсіонер
27.06.2024 на Джойсі підключив за 450 грнТепер от пропонують за 600)))
27.06.2024 на Джойсі підключив за 450 грнТепер от пропонують за 600)))
Мені така хрень прилітала на джойс з РБА, були послані лісом.На номер дружини з Смарт ХС, котрий голодує 4 місяці, прийшла пропозиція після підключення халявного місяця -
Переглянути вкладення 62302
Весной за 450 или 480 подключал.Щас уже точно не помню.Запропонували на не мій 4G Smart Light РБА за 750 майже одразу після знижки 50% на місячний пакет.
Тому цінник і росте, і пропозицій все менше, бо в когось нетерплячкаА я б покористувався, на різні 0800..., до конкурентів зателефонував би.не користуюсь
Може і спрацювало б.
Пів року прилітали пропозиції РБА на 2к+ грн на Joice (забув який).є номер з тарифом SuperNet Start, після того як закінчився попередній РБА, вже пройшло місяці 4 або 5, рахунок не поповнював, не користуюсь, за цей час жодної нормальної пропозиції водафон так і не прислав![]()
Всю суму одним платежемДоброго ранку, підскажіть будь ласка, бонусні гроші враховуються для підключення РБА чи ні? Є 200 грн на бонусному рахунку, запропонували РБА за 450 грн, так мені рахунок поповнювати на всю суму (450 грн), чи можна на 250 грн, а решта спишиться з бонусного рахунку. Підскажіть будь ласка. Дякую.
Не обов'язково одним платежемВсю суму одним платежемДоброго ранку, підскажіть будь ласка, бонусні гроші враховуються для підключення РБА чи ні? Є 200 грн на бонусному рахунку, запропонували РБА за 450 грн, так мені рахунок поповнювати на всю суму (450 грн), чи можна на 250 грн, а решта спишиться з бонусного рахунку. Підскажіть будь ласка. Дякую.
В його випадку тільки одним платежем інакше ніяк, якщо маєш стальні яйця то спробуй.Не обов'язково одним платежемВсю суму одним платежемДоброго ранку, підскажіть будь ласка, бонусні гроші враховуються для підключення РБА чи ні? Є 200 грн на бонусному рахунку, запропонували РБА за 450 грн, так мені рахунок поповнювати на всю суму (450 грн), чи можна на 250 грн, а решта спишиться з бонусного рахунку. Підскажіть будь ласка. Дякую.