Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Львів
11 днів тому оплатив 100% знижку на рік . Автоматом місячний пакет послуг не активувало і звернувся до котиків ( чат , двінки ) - склали запити в техвідділ на нарахування послуг ( 10 і 7 днів тому ) , але досі все без змін . Періодично їм надзвонюю . Оператор стверджує , що запит опрацьовується техніками і ще якось вплинути на процес вони не можуть . Як ще можливо пришвидшити процес ?

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
11 днів тому оплатив 100% знижку на рік . Автоматом місячний пакет послуг не активувало і звернувся до котиків ( чат , двінки ) - склали запити в техвідділ на нарахування послуг ( 10 і 7 днів тому ) , але досі все без змін . Періодично їм надзвонюю . Оператор стверджує , що запит опрацьовується техніками і ще якось вплинути на процес вони не можуть . Як ще можливо пришвидшити процес ?
як пришвидшити - написати в соцмережах з тегом щоб було публічно видно які вони незграбні, тоді можливо прийде менеджер який відповідає за імідж/репутацію та допоможе

Місто
Kyiv - Stryi
дали 120гб на рік, по 10гб щомісяця. На перший погляд непогано, але у мене недавно підключена РБА на supernet start де 20гб щомісяця, так що мені ці додаткові 10гб особливо і не потрібні

Місто
Маріуполь
Телефон
iPhone 11, iPad Pro
Мені 30% відсотків знижки на Social PASS 😂. Тепер ось думаю 🤔: як прибрати це непорозуміння в МВФ, щоб не висіло до 8 січня

LarSia

©°
Місто
Днепр
Телефон
iPh 11, Moto X4
А с чего вдруг подарки сегодня дают?
Хотя, 200 бонусов - такое себе... Разве что в дополнение к уже имеющимся чтобы что-то можно было за них взять...

Зверху