По спецпропозиції так є., але в послугах прибрали.Ніби все є.
"номера перенести" - думаю мається на увазі перенесення номерів зі старої сімки на нову для тих, хто не вміє зробити це самостійно.Я номер в сентябре переносил с КС на ВФ бесплатноНапарить тебе всяких плюшек и развести на бабло....Прийшло таке СМС, до речі в мене сімкарта підтримує LTE, навіщо міняти))?:
Завітайте до магазину Vodafone! Замінюйте SIM-карту на нову, дізнавайтесь про доступні акційні пропозиції та знижки для вашого номера. Чекаємо на вас: м. Ізмаїл, вул. Торгова, 41 (Пн-Пт 08:00-18:00, Сб-Нд 08:00-17:00). Завжди допоможемо підключити нові послуги та підібрати тариф.
Замена симки ж платная.
Сколько не знаю.
И + номера перенести -- тоже платно.
My Vodafone --> Мої послуги --> Доступні послуги --> Smart КварталА де шукати послугу смарт квартал? Була у пропозиціях а зараз бачу вже нема, і в меню послуг не бачу. Чи вона доступна лише по спецпропозиції?
це так для інфо.А де шукати послугу смарт квартал?
так эта услуга пока что только в линейке смартце так для інфо.А де шукати послугу смарт квартал?
Якщо у Вас тариф Smart, то в доступних послугах цю пропозицію можна знайти. На всіх інших тарифах (Turbo, Unlim, Device з тих, що є в мене), я її не бачив
Знайти то можна було. Рівно тиждень від ії впровадження.це так для інфо.А де шукати послугу смарт квартал?
Якщо у Вас тариф Smart, то в доступних послугах цю пропозицію можна знайти.
XS+ є smart квартал4G Smart Light / XS не має
У меня висят на 3 номерах(XS+,Super Net Pro, Unlim).Не в сети с весны.Летом появилось и до сих порНа Водафон Лайт предлагают пакет услуг бесплатно. Вроде как скрытый переход на другой тариф.
Снимается если это не первая абонплата в тарифе.Подскажите...а с доп.счета снимается автоматом дневная плата????Вроде где-то написано было?глянул с 795 страницы-пусто
Кошти з додаткового рахунку можна використовувати на:Куди це можна витратити, якщо абонка не сплачена? Таниф VF Unlim
Поповнити рахунок на 311 грн., спишеться 310 з основного +100 з бонусного та нарахується місячний пакет.Куди це можна витратити, якщо абонка не сплачена? Таниф VF Unlim
Переглянути вкладення 65102