А когда снимаются деньги за ГБА который подключается в конце текущего ГБА, сразу или в последний день действия текущего?
Через 1-2 хвилини по закінченню попереднього.А когда снимаются деньги за ГБА который подключается в конце текущего ГБА, сразу или в последний день действия текущего?
Через скільки днів після підключення знижки 99 приходить пропозиція РБА?Чекати знижку 99 на місяць, і надіятись на рба.
вони то прийдуть, а чи сподобається вам ціна, то трохи іншеЧерез скільки днів після підключення знижки 99 приходить пропозиція РБА?Чекати знижку 99 на місяць, і надіятись на рба.
Мені цікаво взагалі що прийде. Стандартна ціна РБА на XS 1200 взагалі не цікава, а гривень 600 було б норм.вони то прийдуть, а чи сподобається вам ціна, то трохи інше
Кому?було б норм
знов з'явився банерНа vodafone.ua банер , але смс не приходить, у кого теж так?
(якщо нема, спробуйте з анонiмного режиму або iншого браузера)![]()
Так і повинно бути. Цінник піднімуть наступного дня.Може хтось знає, якщо 29.01 підключити вручну новий пакет послуг*101*444#(хоча старий закінчується 5.02), новий ще зарахується по старій ціні(даруйте за каламбур)?
Мои подарки:знов з'явився банерНа vodafone.ua банер , але смс не приходить, у кого теж так?
(якщо нема, спробуйте з анонiмного режиму або iншого браузера)![]()
А пропозиція була без зміни тарифу на Joice? Чомусь на підопічних номерах з різними ТП SuperNet, почали надходити хороші акційні пропозиції тільки зі зміною ТП (добре що не на Joice 2024на SNS де закінчується РБА активований з базових,- 390 грн.
Без першої АП стартовий пакет має коштувати 50-80 грнВ АТБ стартовый я так понял без первой ап???
https://www.vodafone.ua/rates/prepay/super-net-pro-plus-2024 Обычно этим торгуют в АТБВ АТБ стартовый я так понял без первой ап???
фото не актуальне, 2 дні тому активувався на умовах SuperNet Pro+ https://www.vodafone.ua/rates/prepay/super-net-pro-plus-2024 перший місяць включено, а далі є варіантиВ АТБ стартовый я так понял без первой ап???
абоЗ 01.08.2024 по 01.08.2025 включно ставайте новим клієнтом – придбайте тариф Vodafone SuperNet Pro+ та отримуйте 3 перших місяці користування тарифом за 149 грн/місяць.
А для клієнтів, що здійснили перший дзвінок у тарифі з 03.02.25 по 17.02.2025: на перші 2 пакети послуг буде діяти вартість 149 грн, третій пакет послуг - 180 грн/місяць, після чого почне діяти стандартна вартість - 270 грн.