Акційні пропозиції Vodafone

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Качур Призоловенко, сьогодні підключав рба при нарахованому пакеті послуг, дата нарахування поки не змінилась, новий пакет, зрозуміло, не нарахували.

andreuskas, все одно не зрозумів про
Цілком можливо щоб там залишалось без 1год. повний місяць звязку.
до чого тут 1 год? тобто загалом не зрозуміло де я написав "хрінь"?
щось ви якусь хрінь розповідаєте

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
22.04.25 закінчується РБА, настцпга сплата АП 29.04.25. надіслали пропощицію продовжити РБА ще на рік, поповнити тре до 23.04.25 включно. порадьте, коли краще поповнити - до 22.04.25 чи 23.04.25, щоб отримати долатково 13й місяць?
Поповнити треба до того як закінчиться РБА. Після закінчення РБА підключення нового спрацьовує рівно через хвилину, і, зрозуміло, що на цей момент гроші вже повинні бути на рахунку. При такому продовженні РБА дата оновлення пакету замінюється на дату підключення нового РБА.
Якщо поповниш завчасно, новий РБА активується 22 квітня. І такою же буде дата оновлення пакету послуг...

якщо поповню 23.04 - дата оновлення пакету не зміниться на дату підклюння РБА?
21 гроші вже мають бути на рахунку, якщо не хочеш пролетіти з роком без абонплат

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Качур Призоловенко, сьогодні підключав рба при нарахованому пакеті послуг, дата нарахування поки не змінилась, новий пакет, зрозуміло, не нарахували.

Підключив вручну через *365# або через MyVodafone? Тоді дата нарахування не змінюється.
Але якщо "поповніть на таку-то суму і ми вам підключемо новий РБА по закінченні поточного" - змінюється.

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Але якщо "поповніть на таку-то суму і ми вам підключемо новий РБА по закінченні поточного" - змінюється.
на іншому номері саме так підключав, але там дата нарахування і дата рба були однакові, тому, якщо і щось змінилось, то це не помітно.

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Був тариф Лайт+, на ньому дві акції:
- перехід в 4г Смарт ХС+
- Рік зв'язку за 365 грн.

Змінив тариф на СупернетАнлім.
Чи можу я і як правильно тепер підключити другу акцію? (Дві акції залишилися після переходу)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Чи можу я і як правильно тепер підключити другу акцію? (Дві акції залишилися після переходу)
Не впевнений, буває, що відображення акцій залишається для старого тарифу. І коли на новому тарифі пробуєш підключити, відбувається відмова.
Звісно, можна зробити скріншоти, тероризувати котиків, якщо не вийшло.

Як варіант - спитай котиків, чи актуальна ця акція для тебе.

Ну і якщо в когось був інший досвід, не заперечую, що мій досвід є ексклюзивним.

Місто
Київ
Тариф Унлім чекаю рба а прийшла пропозиція 4 місяці всьога за 299 грн поповніть і до 31.08.2025 пакети будуть підключатись без додаткових оплат. Брати? чи чекати рба?
Всегда игнорил подобные предложения.
По личному опыту предвестник ГБА - предложение пополнить на 10-20 грн и получите 99% скидку на оплату пакета услуг или бонусные гривны на счёт, после чего через некоторое время приходил ГБА, хотя и не всегда интересный. К примеру, на анлиме в октябре-ноябре 2024 пришёл ГБА за чуть больше тысячи - проигнорил, а уже в январе прислали за 299 грн, взял.
Затем подобное повторилось на двух других симках в марте, но ГБА уже был за 365 грн, что для анлима тоже норм.
У мене саме так було 10грн/99% знижки, на наступний день гівнопропозиція РБА 720грн.
Дякую за повідомлення з Вашим досвідом, буду чекати пару місяців на нормальну пропозицію!

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Змінив тариф на СупернетАнлім.
Тепер треба вийти з базових умов і отримати перший пакет послуг за для яких треба, або поповнити рахунок на суму абонплати, або чекати акцію з наданням місячного пакету послуг.

Вище в темі вже писали про випадки активації РБА на базових умовах, коли РБА є, а місячний пакет послуг не нараховується і просить поповнити рахунок (на 470грн) для активації місячного пакету послуг.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
...
дата оноалення пакетів не змінилася

...
дата оноалення пакетів не змінилася
А якби змінилася, то 22.04.2026 р був би 13-й пакет. А так ні.
Мені надали такий шанс:
1745343217186.png
1745343327654.png
А ще на одному номері, як і у тебе, не спрацювало:
1745343531554.png

Останнє редагування:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
...
А якби змінилася, то 22.04.2026 р був би 13-й пакет. А так ні....
це зрозуміло, але я до того, що був прав https://red-forum.com/index.php?posts/2124371 хоча ти наполягав на іншому

Останнє редагування:
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Тариф vodafone turbo за 270 грн у місяць, чи запропонують потім більшу знижку? чи на цьому тарифі це максимум?
Маю 11 номерів і толкового на ці турбо нічого не дають окрім такого, підключив хоч це на декількох з них і виставив на продаж олх і скайлот.

Зверху