Акційні пропозиції Vodafone

Місто
М, К
Телефон
iPhone 16е, iPad Pro
Якщо був перехід в якійсь тариф без першої плати за цей тариф - 34 гіга не нараховуються, на жаль. Радий, що хоч друзі отримали від мене

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
Если оплатить тариф, зачем мне те бонусы? Есть правила акции, пункт 4.3 " Для використання акційних ГБ абоненти не повинні знаходитися у блокуванні; абоненти передплати можуть користуватися акційними ГБ при неоплаченому пакеті на місяць"
МарикМ подскажите, пожалуйста, пункт правил, где описано ваше предположение

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
По условиям акции,на тарифы где есть "безлимитный интернет" должны начислить 1000 бонусов. Это есть в услових и в правилах. "1000 бонусів для клієнтів у тарифах з безлімітним інтернетом та клієнтів у роумінгу (діють рік з моменту нарахування). "

Останнє редагування:
Місто
Киев
По условиям акции,на тарифы где есть "безлимитный интернет" должны начислить 1000 бонусов. Это есть в услових и в правилах
Это правило, уже по сложившейся традиции, не работает на практике

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
Місто
Херсон
Останнє редагування:
Місто
Львов
На контрактний тариф Red Light 90 грн в місяць не приходять ніякі акції. Скажіть на контракті Рба не буває? Хочу перейти на передплату бо мало 30 хв на нші мережі. Якщо перейду на передплату на Joise special або Joise start special 2023 то може прилетіти Рба? і коли ?

Місто
Сумы
Телефон
Xiaomi Mi A3
На контрактний тариф Red Light 90 грн в місяць не приходять ніякі акції. Скажіть на контракті Рба не буває? Хочу перейти на передплату бо мало 30 хв на нші мережі. Якщо перейду на передплату на Joise special або Joise start special 2023 то може прилетіти Рба? і коли ?
Рандомно...
Если минут не хватает,посмотри другие варианты контракта...
А насчёт года ты его можешь по услуге купить...

Місто
kyiv
По условиям акции,на тарифы где есть "безлимитный интернет" должны начислить 1000 бонусов. Это есть в услових и в правилах
Это правило, уже по сложившейся традиции, не работает на практике
але ж краще вже інет, чим бонуси, хіба ні?

На контрактний тариф Red Light 90 грн в місяць не приходять ніякі акції. Скажіть на контракті Рба не буває?
РБА є, а акційного ніби нема, або не такий вигідний як на передплаті.
На контракт жмотяться давати пропозиції персональні, так що у контрактників свято коли проводять акції які доступні й для них.

Місто
kyiv
В моем случае, мне интернет не нужен.Все должно быть по правилам,бонусы,значит бонусы
працює так наскільки я знаю:
сплачено пакет послуг? бонуси.
не сплачено пакет послуг? інтернет.

Зверху