Так чому переймаєшся? Не забудь на 5 грн. поповнити.Я збентежений
Так чому переймаєшся? Не забудь на 5 грн. поповнити.Я збентежений
Можна ще 1/4 РБА назвати...AndDer, похоже на смарт-квартал, те же яйца только в профиль.
так.Достатньо просто підтвердити і поповнити на 950 грн. ?
Подтвердить, подождать смс о том, что система ждет пополнения, а далше пополнить на 950 грн.Достатньо просто підтвердити і поповнити на 950 грн. ?
ось це момент якраз і цікавить . а якщо підтвердити РБА , закинути 20 грн на денний пакет послуг і вже потім закинути 950 грн ? в кого є досвід активацій РБА останнім часом , а то я вже давненько цим не займався .А першу абонку хто буде сплачувати?Чого не пишете, що можливо доведеться вигризати
Joice Pro 2023 320 грн/мес после года РБА за 99 грн, и нескольких скидок 99% на оплату тарифа за пополнение на 10 грн предлагают 4G Smart XS 140 грн/мес (первый пакет бесплатно)
думал уже шиномонтажить
Выгрызать придется по-любому. Система автоматически не подключит Год без абонплат при отсутствии первой абонплаты. Только доказывать оператору в чате, что такого условия в спецпредложения не было.А першу абонку хто буде сплачувати?Чого не пишете, що можливо доведеться вигризати
Без першої абонплати денний пакет не працюєзакинути 20 грн на денний пакет
РБА підключить, але пакет послуг буде нараховувати тільки після зняття першої місячної абонкиСистема автоматически не подключит Год без абонплат при отсутствии первой абонплаты.
Якщо б все пішло кепсько , які зараз варіанти вивести гроші з водафону ?Выгрызать придется по-любому. Система автоматически не подключит Год без абонплат при отсутствии первой абонплаты. Только доказывать оператору в чате, что такого условия в спецпредложения не было.А першу абонку хто буде сплачувати?Чого не пишете, що можливо доведеться вигризати
*150*nomer*groshi#Якщо б все пішло кепсько , які зараз варіанти вивести гроші з водафону ?Выгрызать придется по-любому. Система автоматически не подключит Год без абонплат при отсутствии первой абонплаты. Только доказывать оператору в чате, что такого условия в спецпредложения не было.А першу абонку хто буде сплачувати?Чого не пишете, що можливо доведеться вигризати
6%*150*nomer*groshi#
Тобто лише переказ на інший номер водафон ?6%*150*nomer*groshi#
немаТобто лише переказ на інший номер водафон ?
Вивести на картку чи використати на оплату чогось ( наприклад комуналки ) варіантів нема ?