Акційні пропозиції Vodafone

burn

що нового?
Місто
Одесса
Телефон
Ace&Base Плюс
Так что на Turbo, я думаю, шансы могут быть больше — получить по нормальной цене ГБА. Может, кому будет полезно.
Полезно, спасибо - как раз этот тариф предлагают.

Разрешите до***ться.
Ви заощадите 2880 грн за 12 місяців (порівняно з оплатою щомісяця).
Только вот оплата в Турбо не щомісяця, а каждые 4 недели, это 13 оплат в год а не 12. Значит и экономия 270 * 13 - 360 = 3150 грн.

(По цифре 2880 видно что 270 грн на 12 умножали.)

Забавно, короче. Котики попались на свои же обманки.

Останнє редагування:
Місто
Odesа
Пришло на vodafone 4g smart xs
Ваш "Рік без абонплат" завершується за 7 днів! Забезпечте собі стабільний зв'язок ще на рік - без турбот про щомісячні поповнення. Поповніть рахунок на 800 грн до 2025-09-24, і в день завершення поточної послуги ми автоматично підключимо вам нову. Поповнити: www.vodafone.ua/top-up
Предложение мне подходит, номер основной.
Проблема в том что на счету есть эта сумма, даже чуть больше
Как сделать так, чтобы не пополнять заново на 800грн, а списать сумму с уже существующего остатка на счету ?

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Вроде ранее писали , что пополнение на 5 грн. срабатывает как пополнение на необходимую сумму. Можно пробовать!

Місто
Odesа
Да, добился ответа от саппорта
Тоже Рекомендовали пополнить от 5 грн
Я пополнил на 6 грн, на всякий случай
Прислали смс о том, что подключат новый рба после окончания текущего

Місто
Киев
Гарний рік за нормальною ціною 365 наприклад , через шиномонтаж вже не дають, а дуже шкода дають 60% на 12 місяців, наприклад у тарифі Vodafone Super Net Unlim 5 друзів подали заявку в цьому тарифі на шиномонтаж і всім дали 60 % на 12 місяців

Місто
Киев
Гарний рік за нормальною ціною 365 наприклад , через шиномонтаж вже не дають, а дуже шкода дають 60% на 12 місяців, наприклад у тарифі Vodafone Super Net Unlim 5 друзів подали заявку в цьому тарифі на шиномонтаж і всім дали 60 % на 12 місяців
Ой, а що сталося?

Місто
Киев
Ой, а що сталося?
Думаю, що почали давати 60% як lifecell через шиномонтаж,Рік за 365-500 вже шкода Vodafone

Місто
Київська область Березань
Ой, а що сталося?
Думаю, що почали давати 60% як lifecell через шиномонтаж,Рік за 365-500 вже шкода Vodafone
Мені дав iifecell за, 225 грн до 04.04.2026 ..тариф мега 450 грн ..думаю нормальна ціна

Останнє редагування:
Зверху