Или 3.строк дії лише 7 днів
Или 3.строк дії лише 7 днів
Мне прилетело предложение за пополнение на 470 грн дополнительные 120мин. Пока побуду на базовыхпропозиція "подарунок 490 грн " за поповнення від 10 грн.
Есть вероятность, что через некоторое время после оплаты абонки за счёт бонусных денег прилетит ГБА. Вопрос только в цене на год...Усе вірно, але мені вони потрібні на першу повну абонплату, хоча спочатку планував витратити їх на зміну на інший тариф, але оператор повідомила що бонуси стосуються лише цього тарифу і при зміні просто згорять.
Да, есть такое. Если начинают делать подарки, то обычно неплохо насыпают. Но бывают и несчастливые номера, которые лежат на полке по несколько лет, и ничего привлекательного на них не приходит.Есть вероятность, что через некоторое время после оплаты абонки за счёт бонусных денег прилетит ГБА. Вопрос только в цене на год...
Сам відповім, дізнався у оператора - так, працюють.Підкажіть, ці гігабайти працюють без сплати абонплат?
За таку ціну дороговато. Моя межа не більше 480грн. То такого вже не пропонують?Ihor-UA, тиждень тому стандартний їх за 950, відмовився
Я на джойс влітку брав по 720. Дешевше не було.Моя межа не більше 480грн.
Це ще можна подумати, якщо іншого не буде довго. Хоча все-таки дорого для четвертого діючого номераЯ на джойс влітку брав по 720. Дешевше не було.Моя межа не більше 480грн.
Робіть шиномантаж потім пишіть котам, дають Turbo 2024 року за 90 грн на місяць, НА ГОД всім друзям з Києва далиКомусь приходить останній місяць дешеве РБА? Бо стало потрібно, а на всіх моїх номерах нічого такого немає!