- Місто
- Кропивницький
Переказ 30 грн на інший номер.Качур Призоловенко, А нащо були витрачені 3грн в жовтні?
Переказ 30 грн на інший номер.Качур Призоловенко, А нащо були витрачені 3грн в жовтні?
А є якась вірогідність того, що після цього дадуть рба? Чи, може, якщо не взяти, то прийде пропозиція з рба?
ПівеньВ додатку мій ВФ є Діалект-вікторина з запитаннями. Дали 600 бонусів.
![]()
После таких обычно приходит рбаА є якась вірогідність того, що після цього дадуть рба? Чи, може, якщо не взяти, то прийде пропозиція з рба?
чекати, в мене на такому ж ТП після переходу с корпи, десь біля двух місяців очікування було.і що для цього треба зробити?
А ти поповнив після переходу з корпи?чекати, в мене на такому ж ТП після переходу с корпи, десь біля двух місяців очікування було.і що для цього треба зробити?
Ні, навіщо?А ти поповнив після переходу з корпи?
Мені теж дали 600 бонусів скинув усі дітям на лікуванняВ додатку мій ВФ є Діалект-вікторина з запитаннями. Дали 600 бонусів.
![]()
Щось не зовсім зрозуміло.После таких обычно приходит рба
Вот только какая сумма это вопрос
После озвученного в паблике ответа, ответственный сотрудник вф переключает тумблер обратно.Щось не зовсім зрозуміло.После таких обычно приходит рба
Вот только какая сумма это вопрос
То, рба приходить після того, як взяти цю пропозицію, чи коли не брати?
Так в тому то й справа, що конкретної відповіді не було. А та, що була, то її можна зрозуміти і так і сяк. Тому, відповідальний сотруднік клацає тумблером туди-сюди, бо сам не знає, як йому вчинити.После озвученного в паблике ответа, ответственный сотрудник вф переключает тумблер обратно.
Правильно мислите - немає чіткої залежності.Так в тому то й справа, що конкретної відповіді не було. А та, що була, то її можна зрозуміти і так і сяк. Тому, відповідальний сотруднік клацає тумблером туди-сюди, бо сам не знає, як йому вчинити.После озвученного в паблике ответа, ответственный сотрудник вф переключает тумблер обратно.
Ждите, обычно в середине - в конце оплаченного периода дают ГБАПравильно мислите - немає чіткої залежності.Так в тому то й справа, що конкретної відповіді не було. А та, що була, то її можна зрозуміти і так і сяк. Тому, відповідальний сотруднік клацає тумблером туди-сюди, бо сам не знає, як йому вчинити.После озвученного в паблике ответа, ответственный сотрудник вф переключает тумблер обратно.
Я 20.10. підключив пакет за 99% знижки в SNUnlim голодуючому, і нічого поки немає.
PS працівник, переключай!
Чтобы переключили,надо котов теребить. А то можно ждать до нового года, 2027PS працівник, переключай
Уже страшна тайна, треба під 1000 зайда...*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Joice Start 2023