Тоді варто пережити вихідні.Режим літака робивПерезавантажував смарт?
Тоді варто пережити вихідні.Режим літака робивПерезавантажував смарт?
І що тут зрозумілого?Важливо! Щоб скасувати перенесення номера і заощадити 3384.0 грн протягом року, наберіть *171*1#Яка пропозиція була?
Це знижка 50% на рік на оплату тарифаВажливо! Щоб скасувати перенесення номера і заощадити 3384.0 грн протягом року, наберіть *171*1#Яка пропозиція була?
🫣 то це ще й тільки 50% ? Це повна роздягальня, а не якась акційна пропозиція.Це знижка 50% на рік на оплату тарифаВажливо! Щоб скасувати перенесення номера і заощадити 3384.0 грн протягом року, наберіть *171*1#Яка пропозиція була?
Я теж не зрозумів. Звернувся в підтримку - сказали про знижку 50% але без зрозумілих подробиць. Питаю: чому немає SMS з умовами? Відморожується. Начебто мій Super Net Unlim за 188 гривень в місяць. Якось нецікаво.І що тут зрозумілого?
В першій частині по умовах знижки ще щось було? Продати нирку, з'їсти жабу чи може поповнити рахунок на 1000 гривень?
та вряд ли будет выгоднее. Если номер нужен, я бы брал за 700.чекати щось вигідніше?
Підкажіть будь ласка що за що за тариф ний план ?В минулому році 350 заплатив РБА! ,що цікаве, другу за такий же тариф на рік всього 700 грн запропонували
Відмовитись і чекати щось вигідніше?
Joice start 2023Підкажіть будь ласка що за що за тариф ний план ?
Пару тижнів назад прийшло, і він перейшовпо ходу у друга пропозиція не 700 а 1180 грн