Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Дніпропетровська область
Телефон
Poco X6 Pro
а мне на днях дали подарок скидку 100% на месяц на тариф на день рождения. в этот день говорили надо 24 часа на активацию. Когда день закончился и тариф не активировался, составил заявку, но не хотели, потому что по номеру ничего не предлагается и ничего подобного не приходило, скриншоты предоставил, жду результатов. Жесть конечно, подарки которые надо выпрашивать, водафон красава!
ну ось мою заявку і розглянули. нарахували подарунковий місяць, рівно через місяць після заявки. Перші 2 тижні я ще телефонував їм, а потім забив. Постійно продовжували термін розгляду, передавали у вищий відділ і тд. Коротше дуже важко їм далася віддача мені обіцяного ними подарунку.

Місто
Київ

Вкладення

• Screenshot_2025-12-04-10-38-26-748_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-12-04-10-38-26-748_com.android.chrome.jpg
    141.8 КБ · Перегляди: 77
  • Screenshot_2025-12-04-10-38-40-743_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-12-04-10-38-40-743_com.android.chrome.jpg
    132.3 КБ · Перегляди: 76

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
kiev
а комусь давали, бо з попередніх акцій давали завжди 30 гб, а на останній зовсім нічого не дали ні інтернет ні бонуси, писали, що навіть скаржились в підтримку.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Щось у мене не відправляється подарунок на номер дружини :( З трьох номерів намагався, пише, що подарок відправлено, а по факту нічого не приходить. Куди копать?

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
Щось у мене не відправляється подарунок на номер дружини :( З трьох номерів намагався, пише, що подарок відправлено, а по факту нічого не приходить. Куди копать?
Если через 1, 2 получите смс, о том , что по тех. Причинам невозможно отправить подарок, попробуйте другой номер, можете смело звонить 111. Музычку будете слушать в районе часа. В чате вообще не отвечают.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
На анлим предлагают 490 грн на счет за пополнение от 10 грн. Видимо буду соглашаться, но в последний момент.

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
Зараз тариф SuperNet Turbo 4G за 250 грн пакет. У випадку спроби шиномонтажу максимальна вирогідність це отримати його ж, але перший пакет безкоштовно, а далі 90грн за пакет на рік?

Чи можуть бути і більш цікаві пропозиції?

Місто
Чернигов
Вони мені раніше заборонялм відправляти подарунок тим, хто в мене перебуває в моїх номерах в їх застосунку, або тим в кого я.

Зверху