Не краща ідея, РБА дуже дороге навіть по акціях.можливо на Супер нет унлім?
Tv-digest, а ви цей так і не забрали?1000 грн рба пропонують брати? Дешевше небуде? Якшо буде то певно нескоро?
це на іншому номері ))Tv-digest, а ви цей так і не забрали?1000 грн рба пропонують брати? Дешевше небуде? Якшо буде то певно нескоро?
А если предпоследний платеж переводом, то до подключения РБА дневную абонку не успеет содрать?Можно любым способом, но последний платеж прямым пополнением.Можна добити до 570 чи однією сумою треба поповнити?
Мы ведем речь о продлении ГБА на новый срок, откуда возьмется дневная абонка?А если предпоследний платеж переводом, то до подключения РБА дневную абонку не успеет содрать?Можно любым способом, но последний платеж прямым пополнением.Можна добити до 570 чи однією сумою треба поповнити?
Сейчас нет такого запрета.раніше заборонялм відправляти подарунок тим, хто в мене перебуває в моїх номерах в їх застосунку,
Уже пофиксили.давали.спустя 2 недели и кучи жалоб
У меня ничего не пришло. Жалобы составилУже пофиксили.
В этот раз всё по честному.
На Unlim и Turbo подкинули по 1000 бонусов.
На 4G Smart XL и Flexx GO по 30 Гб.
Це, мабуть, як у кого. У мене на Анлімі тишина. Мабуть, вже й не буде.Уже пофиксили.
В этот раз всё по честному.
На Unlim и Turbo подкинули по 1000 бонусов.
а який тариф у неї? не вздумай дарувати 30 гб на Миколая поки не дали Рба я так колись подарував і Рба по закінченню не запропонувалиГадство, у дружини 09.12.2025 закінчується РБА і досі жодної пропозиціїЯ вже згоден на будь-яку суму до 1000 гривень, а вони мовчать
![]()
Поздно. Уже вчера он подарил...не вздумай дарувати 30
Ну ты прям как первый день на форуме... "шиномонтаж" тебе-же знакомое слово...у дружини 09.12.2025 закінчується РБА і досі жодної пропозиції
В кожного своя печаль. А мені не приведи Господь прилетить дшева пропозиція, жаба задушить. Бо на номерах більше 2К, і їх треба витратити(порахував, більше ніж на рік). Пропонував людям поповнення з 10-15% знижкою, вони перелякані...Гадство, у дружини 09.12.2025 закінчується РБА і досі жодної пропозиціїЯ вже згоден на будь-яку суму до 1000 гривень, а вони мовчать
![]()
Не тем людям предлагал, надо этим: https://red-forum.com/market/showthread.php?t=17317&page=4Пропонував людям поповнення з 10-15% знижкою, вони перелякані
Погані новини для тебе: РБА закінчився тиждень тому, і досі мовчать.Гадство, у дружини 09.12.2025 закінчується РБА і досі жодної пропозиціїЯ вже згоден на будь-яку суму до 1000 гривень, а вони мовчать
![]()
У них "этого гуталину"...