Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Киев
Думаю що саме У цьому тарифі більше нікому не буде РБА по акції
А у якому тоді буде, якщо і по іншим тарифам додали умови дії у роумінгу?
Якось не логічно, треба вірити що "все буде добре")
Ну подивимося як воно буде , час покаже , вірити потрібно тільки батькам ;)

Місто
Киев
Пополнил счёт на 10 гривен, на полочный номер, чтобы получить скидку 99% на месяц. Вместо этого слизали 15 гривен за дневной пакет.
На следующий день дали месяц... Ну как сказала одна девочка, лучше зануде дать, чем объяснить что его не хотят 😃. На один номер месяц, не хотели скидку дать, то что обещали, четыре раза писал. У меня больше желания и сил нету, бороться😀.

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
500 бонусів
Ваш подарунок для будь-яких забаганок! Адже бонуси можна обміняти на додаткові гігабайти, знижки на покупки в магазинах, відвідування ресторанів, пальне, книжки та багато іншого.
Забирайте свій подарунок натиснувши
кнопку "Забрати подарунок", ", і через
декілька хвилин вони почнуть відображатися в My Vodafone.

Місто
Херсон
На свої отримав таки подарунки:
500 бонусів,
750 бонусів,
знижка 20% на тариф на місяць

Місто
Черкассы
500 бонусів
Ваш подарунок для будь-яких забаганок! Адже бонуси можна обміняти на додаткові гігабайти, знижки на покупки в магазинах, відвідування ресторанів, пальне, книжки та багато іншого.
Забирайте свій подарунок натиснувши
кнопку "Забрати подарунок", ", і через
декілька хвилин вони почнуть відображатися в My Vodafone.
Акция до какого числа?

Ещё на один номер (4G Smart XS+) натряс ГБА. Но проблема: там Smart Квартал до 23.02.2026. ГБА не подключился.
P.S. Кот #2 из чата решил проблему. Кот #1 на горячей линии был неадекватен.

Останнє редагування:

onakis

©️
Місто
Дружковка
D.A.V, а после года, если котики подключат базовые слетят? Или мне лучше не трогать их, мне базовые дороже?

Я кстати бонусы ждал, думал 1 Гб интернета в запасе чтобы был, а этот ГБА мне не нужен.

Місто
Київ
если котики подключат базовые слетят?
Конечно слетят.
Но я сомневаюсь, что ГБА подключится автоматом... это будет понятно завтра утром.
Post automatically merged:

Тогда и не тревожь котиков )

Місто
Ружин, Житомирська обл.
На 4G Smart Light натряс 500 бонусів. Закінчується рік по тарифу і буду переходити на базові по вищому в лінійці тарифу. Обіцяють збереження бонусів.

Причина: Light
в разделе услуги есть
Т.к. номер на "базовых", то если до завтрашнего утра не начислят пакет услуг (а вернее всего так и будет), придётся "бодаться" тебе с котиками...
Я их не забодал. Пришлось заплатить первую абонплату, и ГБА заработал.

Зверху