Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Хмельницький
Ну то хай не сплачують.
Так а користуватись як? Дзвонити ж треба...
Не буду давати поради. Їх ніхто не любить. Скажу як би я зробив.
Купив би інший номер. Близькій людині. Допоміг би з вибором тарифу. Навіть і свиномонтажем би скористатися спробував.
Навіть дав би свій резервний телефон з резервним номером "для дзвінків", а той номер близька людина продовжила б використовувати "на вхідні".

П.С. декілька номерів своїх рідних саме так і тримаються, дуже рідко якісь зміни тарифів, операторів, лікувальне голодування, деяка активність на "сплячих" номерах. Пробую, читаю, думаю, пробую...

Останнє редагування:
Місто
Чернівці
IMG_20260226_130324.jpg
я теж тішуся, бо ніякий застосунок не встановлював)) і ще цікаво, що тариф вже три роки на базових умовах, а ці гб використовуються
IMG_20260226_130710.jpg
а через три дні подарували ще 30Гб. цікаво, ск часу буда активна пропозиція, щоб їх пізніше забрати
IMG_20260226_130401.jpgIMG_20260226_132537.jpg

Останнє редагування:

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Місто
Київська область Березань
Місто
Волинь
Водафон супернет турбо 4g голодає щось варто чекати типу РбА? Чи перейти на якісь тариф інший? Який?
РБА на цьому тарифі нема вже роки з півтора (не знаю як там буде з 5.03). І вже з рік не пропонують нічого тут. Турбо+ має бути в тарифах

Місто
Львов
Водафон супернет турбо 4g голодає щось варто чекати типу РбА? Чи перейти на якісь тариф інший? Який?
РБА на цьому тарифі нема вже роки з півтора (не знаю як там буде з 5.03). І вже з рік не пропонують нічого тут. Турбо+ має бути в тарифах
а що 5.03?

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Прислали на полочный Джойс предложение перейти на 4G Smart S+.
Еще и месяц в подарок дают...
Что думаете?
Джойс теперь будет стоить 330 или даже 340.
Этот же-260.
Но Джойс такой красивый тариф...вряд ли такие еще будут...
Я в замешательстве 😃

Місто
тернопіль
Но Джойс такой красивый тариф...вряд ли такие еще будут...
Я в замешательстве 😃
Я не мінятиму нізащо, його потім не вернеш і тим паче наповнення мене цілком влаштовує + РБА, є ще два на полиці.

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
luytel,

Его предложение не было акционным, поэтому не так колебалась 😁

Ну что бы мы ни думали, пользоваться то вам, и это вам принимать решение в соответствии с вашими потребностями

Я понимаю :)
Но интересно, как бы поступили в данной ситуации.

Вот как toysamiy, ответил :)

• Like
Реакції: grow
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Вам уже повезло, потому как тут верещали, что его уже не предлагают. Но учитывая что все тарифы дорожают (мой схожий) SNStart+ будет= 330 грн (каждому;)), то примерно все схожие будут в одну цену.
Раньше/позже...

Місто
Хмельницкая область
интересно, как бы поступили в данной ситуации
Я бы поменял joice даже на 4g smart light потому, что мне важен внутри сетевой безлимит, а на другие сети практически не звоню. Интернет не так важен

Зверху