Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Чернігів
Телефон
Motorola G84
прийшла ця пропозиція з рба за 1000 грн, написано було що пропозиція дійсна до 010426 виключно. думаю завтра рахунок поповню, захожу а в додатку нічого нема( можливо як-то його подивитися,чи активувати?
Прокрутіть донизу та відкрийте доступні послуги.
Post automatically merged:

1000012830.png

Місто
Сумы
Телефон
Xiaomi Mi A3
прийшла ця пропозиція з рба за 1000 грн, написано було що пропозиція дійсна до 010426 виключно. думаю завтра рахунок поповню, захожу а в додатку нічого нема( можливо як-то його подивитися,чи активувати?

Пиши котикам и договаривайся.
Обычно они идут навстречу...
Если есть скрин то и его шли...
А там в режиме онлайн при разговоре пополнить счёт и они обработают...

Місто
Київська область Березань
Через блохунів можна , подивитисЯ написати їм

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Водафон

drifter

проблемный аналитик
Місто
Умань
Телефон
LG-A390; Samsung Xcover
Распродажа - всё по тысяче. Правда, есть более дешёвые варианты. ;)
И таки да! Хотя в это и самому непросто поверить, но такие варианты есть!🎰 Наверное у всех операторов проходит квартальный отчёт, потому что КС также в конце марта насыпал скидочных акций. Проверяйте "полочные" симки ВФ! Проверил в Мой ВФ симку с ТП "Joice Start 2023" и получил предложение от которого невозможно отказаться!🚀

Останнє редагування:

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
Смс від водафона (ще в лютому):
Залишайтеся з Vodafone і протягом 2-х років платіть 135 грн за пакет послуг у вашому тарифі! Ми вже підключили вам знижку 50% на 24 місяці.

1) ці 2 речення трохи суперечать одне одному, цікаво буде поспілкуватись з оператором з цього приводу
2) знижку вже відключили (точніше, можливо, вона присутня, але це ніде не відображається?), ціна за пакет послуг в мвф вказана повна.

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Водафон
ці 2 речення трохи суперечать одне одному
Согласен. У меня на joice start 2023 подключили 50% скидку на 2 года. Сказали что будет 130 грн. В конце концов стало 165 грн. И до конца этих двух лет ещё неизвестно сколько раз поменяется.

цікаво буде поспілкуватись з оператором з цього приводу
Бесполезно. Общался и не раз.
знижку вже відключили (точніше, можливо, вона присутня, але це ніде не відображається?), ціна за пакет послуг в мвф вказана повна
На четырёх номерах с разными тарифами скидка отображается только на одном. Общался с котами по этому поводу, сказали что скидка действует, никуда не делась, почему не отображается версии разные. Сколько котов столько и версий. Но так как по тем номерам я не оплачиваю абонплату (еще действует ГБА), проверить пока не могу.

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
вона присутня, але це ніде не відображається
а у Мій водафон у розділі мій тариф немає закресленої вартості тарифу та рядочок "Поточна вартість зі знижкою" ??
підозрюю, щоб так відображалось треба принаймні раз оплатити тариф після отримання знижки

Місто
Киев
За моїми спостереженнями , потрібно ГБА , завжди підключати за 3 дні до закінчення акції , завжди так робив

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
Kupchyk, немає. По цьому номеру була раніше знижка 50% на рік (здається), сьогодні закінчилась. Вона відображалась. На питання оператору (в лютому при підключенні цієї знижки на 2 роки) "чому термін поточної не змінився?", вона відповіла, що після закінчення поточної буде відображена наступна знижка, але попередня сьогодні пропала, а поточна не відобразилась...
Papa John, можливо, але поки не маю потреби в оплаті тарифу

Місто
Kryvyi Rih
Телефон
S24 Marble Gray
у vodafone мишей зовсім не ловлять, хай попостяться пів року/рік поки буде працювати божественний lifecell за 600грн
прислали РБА за тищу грошей на турбо 90... глянув на те діло та й оплатив божествєнний lifecell, так гдяди і дійде маркетолухам, що ложка потрібна до обіду, а не після)
треба було цінувати сумлінного клієнта в січні, коли закінчився РБА на 4g smart s+

Вкладення

• Screenshot_20260331_134718_One UI Home.jpg
    Screenshot_20260331_134718_One UI Home.jpg
    58.6 КБ · Перегляди: 51
  • Screenshot_20260331_134633_Messages.jpg
    Screenshot_20260331_134633_Messages.jpg
    190.7 КБ · Перегляди: 51
Місто
Київська область Березань
у vodafone мишей зовсім не ловлять, хай попостяться пів року/рік поки буде працювати божественний lifecell за 600грн
прислали РБА за тищу грошей на турбо 90... глянув на те діло та й оплатив божествєнний lifecell, так гдяди і дійде маркетолухам, що ложка потрібна до обіду, а не після)
треба було цінувати сумлінного клієнта в січні, коли закінчився РБА на 4g smart s+
Оплата тарифа , була постійно ?)) просто в мене тариф турбо за 170 знижкою ,

Зверху