натисни 'Витрати', трохи прогорниі внизу з'явиться ТОБі, який нагадає про акціюзахожу а в додатку нічого нема
прийшла ця пропозиція з рба за 1000 грн, написано було що пропозиція дійсна до 010426 виключно. думаю завтра рахунок поповню, захожу а в додатку нічого нема( можливо як-то його подивитися,чи активувати?
Через блохунів можна , подивитисЯ написати їмприйшла ця пропозиція з рба за 1000 грн, написано було що пропозиція дійсна до 010426 виключно. думаю завтра рахунок поповню, захожу а в додатку нічого нема( можливо як-то його подивитися,чи активувати?
Можешь попробовать очистить полностью приложение водафон и снова войти в него. А если не поможет, то только через котовможливо як-то його подивитися,чи активувати?
И таки да! Хотя в это и самому непросто поверить, но такие варианты есть!Распродажа - всё по тысяче. Правда, есть более дешёвые варианты.![]()
Согласен. У меня на joice start 2023 подключили 50% скидку на 2 года. Сказали что будет 130 грн. В конце концов стало 165 грн. И до конца этих двух лет ещё неизвестно сколько раз поменяется.ці 2 речення трохи суперечать одне одному
Бесполезно. Общался и не раз.цікаво буде поспілкуватись з оператором з цього приводу
На четырёх номерах с разными тарифами скидка отображается только на одном. Общался с котами по этому поводу, сказали что скидка действует, никуда не делась, почему не отображается версии разные. Сколько котов столько и версий. Но так как по тем номерам я не оплачиваю абонплату (еще действует ГБА), проверить пока не могу.знижку вже відключили (точніше, можливо, вона присутня, але це ніде не відображається?), ціна за пакет послуг в мвф вказана повна
а у Мій водафон у розділі мій тариф немає закресленої вартості тарифу та рядочок "Поточна вартість зі знижкою" ??вона присутня, але це ніде не відображається
підозрюю, щоб так відображалось треба принаймні раз оплатити тариф після отримання знижкиа у Мій водафон у розділі мій тариф немає закресленої вартості тарифу та рядочок "Поточна вартість зі знижкою" ??вона присутня, але це ніде не відображається
прислали РБА за тищу грошей на турбо 90... глянув на те діло та й оплатив божествєнний lifecell, так гдяди і дійде маркетолухам, що ложка потрібна до обіду, а не після)у vodafone мишей зовсім не ловлять, хай попостяться пів року/рік поки буде працювати божественний lifecell за 600грн
Оплата тарифа , була постійно ?)) просто в мене тариф турбо за 170 знижкою ,прислали РБА за тищу грошей на турбо 90... глянув на те діло та й оплатив божествєнний lifecell, так гдяди і дійде маркетолухам, що ложка потрібна до обіду, а не після)у vodafone мишей зовсім не ловлять, хай попостяться пів року/рік поки буде працювати божественний lifecell за 600грн
треба було цінувати сумлінного клієнта в січні, коли закінчився РБА на 4g smart s+
так, оплачувався тариф вчасноОплата тарифа , була постійно ?)) просто в мене тариф турбо за 170 знижкою ,