Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Народ, підкажіть. Є 2 акційні пропозиції.
Пропонують бонусні 400 грн за поповнення на 10 грн.
На тому ж номері пропонують 5 за 499 грн.
Якщо взяти ті 400 бонусних, і потім доплатити ще 100 грн живими грошима, то дадуть 5 за 499, чи ні?

Місто
Харків
Народ, підкажіть. Є 2 акційні пропозиції.
Пропонують бонусні 400 грн за поповнення на 10 грн.
На тому ж номері пропонують 5 за 499 грн.
Якщо взяти ті 400 бонусних, і потім доплатити ще 100 грн живими грошима, то дадуть 5 за 499, чи ні?
Нажаль не спрацює

Місто
Киев
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Провів експеримент: чи запропонують більш дешевий РБА після ігнору за 2090грн. В моєму випадку ні.
А який термін експозиції? Може треба більше витримки
Пройшло декілька днів, як зникла пропозиція. Може і правда ще варто почекати? Але для мене важливо, щоб підключення відбулося 1-го числа. Бо тариф місячний. Просто ментально зручно отримувати пакети самого початку місяця. Якщо дешевший РБА дадуть після 1-го числа - буде складно користуватися. Я розумію, що тільки в мене такий нюанс проявляється. Але як є!

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Киев
Місто
Киев
поповни на 5 гривень
І подзвонити на іншого оператора. На всі гроші. Гулять так гулять!
Дарят 1000 минут за 20 грн потом , и обязательно чтоб была оплачена абонплата
И главное, расходуются вперёд на Водафон перед вашим безлимитным! Вы ни сном ни духом, думаете, что пакет минут на врагов, а он внезапно закончился!😁

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Водафон
Пройшло декілька днів, як зникла пропозиція. Може і правда ще варто почекати?
Обычно ГБА прилетают не чаще чем раз в полтора-два месяца. Так что запаситесь терпением. Если и будет дешевле, то уже точно не в этом месяце

fnm

Місто
π-сіty
По акции "за установку виджета" обещали несколько месяцев начислять по 10ГБ/мес. Но при условии что оплачен пакет (месячный ?только?).
А если с доп.счета оплатить только однодневный пакет, тогда эти акционные 10ГБ начислят?

Останнє редагування:
Зверху