- Місто
- Жовті Води
Подарункові гігабайти можна тільки 2 Гб? Наче ще було 8гб?
Донедавна були варіанти на 2 і 12 гіг.Подарункові гігабайти можна тільки 2 Гб? Наче ще було 8гб?
Як їх замовити? І скільки коштують?12 гіг.
12 гіг/139 грн. Кидали покликання на такий варіант на сайті, воно вже недійсне. Видимо, 12 гіг скасували.Як їх замовити? І скільки коштують?12 гіг.
ні це не жарт, так може бути з вірогідністю в 90%monsterrr, це жарт? Дякую за відповідь
Мой знакомый проигнорировал , пришло потом гба за 1000 , тариф 330 грнЗрозуміло. То що радите? Поки проігнорувати?
Зачем тебе много?Таких много или единицы?
мама должна с Польши вернуться-ей будет нужна связь,а пока я бы погонял этот трафик на Ютубе,но не за 2090Зачем тебе много?Таких много или единицы?
Себе вымути, и довольствуйся...
Це лотерея. Жодної гарантії нема.Зрозуміло. То що радите? Поки проігнорувати?
у меня тоже самое.я принял решение ждать.хотябы 1500,а лучше 1000.Летом всегда активность падает и надеюсь-смогут предложить ПОВТОР-нижеСуперНетАнлим: после скидки 99% предлагают акционный ГБА за 2090грн.
Да, будет распродажа - за 300 гривен будут давать. Главное - верить. Я поверил.у меня тоже самое.я принял решение ждать.хотябы 1500,а лучше 1000.Летом всегда активность падает и надеюсь-смогут предложить ПОВТОР-нижеСуперНетАнлим: после скидки 99% предлагают акционный ГБА за 2090грн.