- Місто
- Киев
Будет даже дешевле 1000 грн. Но не всем! Алгоритм случайных номеров.![]()
Как бы не хотелось получить на нескольких симках с ТП SNUnlim "счастливую лотерею"У меня после акционного ГБА за 2090 грн. такое предлагают. Подождём!
Їхати на заробітки.Вітання всім. наразі маю 4G Smart XL за 90грн, акції залишилось ще на 3 місяці і пропонують РБА за 2060, погоджуватись чи буде щось краще? чи їхати на шиномонтаж після акції
Ніхто цього не знає.чи буде щось краще?
Та я ж думаю можливо є форумчани, яким щось краще по цьому тарифові пропонували, так як номер основний, то є і сенс погодитись, бо думаю по 90 мені нічого не запропонуютьНіхто цього не знає.чи буде щось краще?
Кращі пропозиції цього сезону: РБА 800-1000грн та смарт квартали по 80-100грн/місяць
Вообще-то они пишут, что если у вас остались неиспользованные дни, то вы сможете их использовать после окончания ГБА. Но так ли это, неизвестно. Никто ещё не написал, что год закончился, новый не предложили, но есть возможность звонить, т.к. были неиспользованные дни.Smart XS: оновлення пакету 22.05, РБА до 24.05. Запропонували РБА за 1000грн. Нормальна пропозиція для номера основного.
Але як завжди душить жаба що 28 днів згорять. Свинорильство неможливо перемогти, але пропозицію тре брати.
А вот тут поподробнее. Ага, про неиспользованные дни. Что это за тариф должен быть такой подневный? и откуда этим дням взяться, если вначале начисляется пакет, а потом оканчивается ГБА. Вы просто пользуетесь своим начисленным пакетом.Вообще-то они пишут, что если у вас остались неиспользованные дни, то вы сможете их использовать после окончания ГБА. Но так ли это, неизвестно. Никто ещё не написал, что год закончился, новый не предложили, но есть возможность звонить, т.к. были неиспользованные дни.Smart XS: оновлення пакету 22.05, РБА до 24.05. Запропонували РБА за 1000грн. Нормальна пропозиція для номера основного.
Але як завжди душить жаба що 28 днів згорять. Свинорильство неможливо перемогти, але пропозицію тре брати.
Умовно, сьогодні поповнюємо на 1000, а 24.05.26 отримуємо продовження РБА до 24.05.27.Smart XS: оновлення пакету 22.05, РБА до 24.05
не згорять. наступного року використаєш. якщо знов РБА не підключиш28 днів згорять
Поміняйте сімки між слотамисамое примечательное,что в телефонах стоит 3 сим с этим тарифом для ловли ГБА и на протяжении более года ничего подобного